Újra beindult a Fidesz holdudvara, a Habony–Andy Vajna propagandagépezet

Már harmadik napja mantrázza a szokásos médiahálózat (888.hu, aztán Origo, aztán a TV2 immáron ma este harmadszorra), hogy a Jobbik a Hatvannégy Vármegye Alapítványon keresztül szélsőséges, nácifasiszta rendezvényeket támogatott, mint például a másfél évtizeden át megrendezett Magyar Sziget fesztivál.

A narancssárgára váltott, állami pénzen kisegített Andy Vajna által felvásárolt televízió tegnapi híradójában (Tények) már 2009-es felvételeket szedtek elő, hogy bizonyítsák, hogy még műanyag puskák is voltak a Magyar Szigeten.

Nos, szóljon már oda valaki a Fidesz csúcsvezetéséből Andy Vajnáéknak, hogy két kaszinós luxusparti közben kapják már össze magukat, mert már megint rohadt nagy öngólt rúgtak. A Magyar Sziget fesztivál ugyanis annyira volt nácifasiszta, paramilitáns rendezvény, hogy Orbán Viktor személyes szóvivője, a jelenlegi külügyminiszter, Szijjártó Péter is rendszeresen ott szórakozott velünk a Magyar Szigeten. Az a kis nemzeti öntudat, amelyet időnként külügyminiszterként is megvillant, talán éppen a Hatvannégy Vármegye Alapítvány által sok éven át támogatott Magyar Sziget fesztiválon ragadt rá.

Ha a fideszes médiamogul holnap újra ezen a számomra rendkívül kedves témán lovagol, azzal a tévképzettel, hogy ezzel árt a Jobbiknak, jön még más is. Bayer Zsolt, Bencsik András és számos, Fidesz-körökben nagyra becsült személy járt annak idején az általunk szervezett Magyar Sziget fesztiválra, amely meggyőződésem szerint egyébként a nemzeti gondolat újjászületésének alapjait tette le.

Forrás: Toroczkai László idővonala

Az alfahir.hu cikke a témában ITT

Emlékeztető: „El kell menni egy szombat este, és megnézni, a sok szerencsétlen, hogy áll sorba azért, hogy Andy Vajna valamelyik kaszinójába bejusson, hogy elveszíthesse a pénzét. Én elmentem, megnéztem. Félelmetes… Láttam olyat, hogy két-három órát kellett sorba állni azért, hogy a félkarú rablóhoz hozzáférjen az ember. Efölött a sok-sok milliárd forintnyi haszon fölött most két ember rendelkezik (gondoljunk bele, hogy életszerű-e, hogy ezért nem hálásak valamilyen formában azoknak, akik helyzetbe hozták őket?), akik ha esetleg nem azt csinálnák, amit a hatalom elvár tőlük, úgy járhatnak, mint Spéder Zoltán.” (Részlet a Kisberk Szabolccsal készült „Ha mindent elmondanék, úgy járhatnék, mint Boros Tamás az Aranykéz utcában” című interjúból.) A kaszinókat továbbra sem kötik be online pénztárgépekkel az adóhatósághoz, sőt, adókedvezményt élveznek!

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »