Újabb tévécsatornákkal hódít Andy Vajna

Már a héten bejelenthetik, hogy több csatornával bővíti portfólióját a politikailag teljesen független kormánybiztos.

Valószínűleg a kedden és szerdán rendezendő Media Hungary-konferencián jelentik be, hogy hány és milyen csatornával folytatja hódító útját az Andy Vajna által tulajdonolt cég – írja a Világgazdaság. A lap a DTV Newsra hivatkozva azt írja, hogy kilenc új csatornanévre is védjegybejelentést tettek. „Ezek között lehetnek humoros, szórakoztató, valamint szappanoperákra »szakosodott«, illetve zenei csatornák.”

A pénz nem probléma

Korábban olyan pletykák röppentek fel, miszerint Andy Vajna egyszerűen bevásárol a tévés piacon. A Sláger TV és a Story merült fel mint bekebelezendő célpont, ugyanakkor a jelenlegi tulajok ettől elzárkóztak.

„Ezek után dönthetett úgy a TV2 vezetése, hogy a piacon lévő tematikus adók megvétele helyett saját maga indít újabb csatornákat. Ez a megoldás időigényesebb és költségesebb, mint egy bejáratott brand esetleges újrapozicionálása. Úgy tűnik, ez sem okoz gondot a TV2-nek.”

Nem is lehet probléma a pénzzel, a Napi.hu leggazdagabb magyarokat felvonultató listájára valósággal berobbant Andy, azaz Vajna András György, aki 44 milliárd forintos vagyonával a 16. helyen debütált. Mondjuk úgy, annyira nem lehet nehéz a feltörés, hogyha az embert folyamatosan állami bankok, jelesül az exportbank stafírungozza. Az meg különösen nemes jellemre vall, ha az ember a fentiek fényében is meg tudja őrizni politikai függetlenségét, de teljesen.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »