Újabb szexbotrány a magyar sportban! A netre is feltöltötték a jelenetet, a szövetség hallgat

Újabb szexbotrány a magyar sportban! A netre is feltöltötték a jelenetet, a szövetség hallgat

A három héttel ezelőtt rendezett debreceni országos bajnokságon két fiatalkorú szexuális aktusát telefonnal fölvették a versenyzőtársak, és az internetre is feltöltötték – tudta meg a Népszava.

A lap azt írja, eljuttatták hozzájuk az érintett klubok és sportolók pontos adatait, ezeket azonban különös tekintettel az érintettek fiatal korára és személyiségi jogaira, nem tették közzé.

„Gyalázat, hogy ez megtörténhetett” – mondta a lapnak Hornyák Viktor, a debreceni Széles Sándor Úszó-Nevelő Műhely vezetőedzője.

Hírdetés

A tréner rámutatott: a felvételt készítő fiúval szemben klubja fegyelmi eljárást indított, és el is küldte a versenyzőt, a magyar szövetség elnöke, Bienerth Gusztáv viszont azt állítja, ő nem tud semmit. Hornyák szerint neki és az elnökségnek is le kell mondania, ha ilyen a hozzáállása.

Hornyák szerint érdemes megnézni, mi történt az MTK úszóedzőjének, Tóth Ramónnak az ügyében, aki meztelen képeket küldött magáról fiatal versenyzőknek. Bienerth Gusztáv azt ígérte, a szövetség kivizsgálja a történteket, mégsem történt semmi.

Bienerth egyelőre nem reagált az újabb botrányra.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »