Újabb óriásplakátok és hirdetések a népszavazás miatt

Ezt nem volt nehéz kitalálni!

Rogán Antal szomszédja igen jól jár megint az óriásplakát nevű őrültséggel. Óránként fog menni a kampány a Vajna–Habony televízió csatornáin (régi nevén tv2). Az állami tulajdonú bankoktól felvett 11 milliárd forint körüli hitelből megvásárolt csatornák (vajon vissza lesz fizetve a hitel??) immár Romániából sugároznak, hogy ne itthon kelljen adózni. Az üzemeltető cég offshore (adóelkerülő) cég. A világon nem valószínű, hogy van még ilyen lehetőség: nálunk adókedvezmény jár a kaszinók üzemeltetésére. Andy Vajnának öt nagyon látogatott kaszinója van Budapesten…

Vannak még ennél is rettenetesebb támadások az adónk ellen. A haverok étvágya egyre nő, a társadalom jövedelme egyre csökken.

Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda vezetője Ukrajnában és Romániában népszerűsíti a kettős állampolgároknak az október 2-ai népszavazást kérve tőlük a levélben történő szavazást. Valószínű, hogy Szerbiába is ellátogatott. Ukrajna és Szerbia nem uniós ország még, Romániában nincsenek migránsok. A most kezdődő Tusványoson is valószínűleg a népszavazás lesz az egyik vezető téma. A levélben történő szavazás sok lehetőséget ad a csalásra. Erre egy idevágó téma: a levélben történő szavazások miatt kell október 2-án megismételni Ausztriában a köztársasági elnökválasztás második fordulóját. Tehát ugyanazon a napon szavaznak, mint a magyarországi népszavazás.

Az Európai Unió több vezetője is kijelentette, hogy nem fogják figyelembe venni a magyarországi népszavazás eredményét, az nem lesz kihatással az iratok nélkül érkező, egyre több problémát okozó migránsáradat elosztására.

A népszavazás ötmilliárd forintba kerül, a reklámjai „csak” három milliárdba. Bár október 2-áig még lehet, hogy eléri az ötmilliárdot ez is! Erről bővebben további elérhetőségekkel ITT !

Bár időközben lehet, hogy már az utcákat elárasztották vele, a legújabb óriásplakátok közül egy csokor megtekinthető ITT

A Jobbik szerint a népszavazást követően is valószínűleg alaptörvényt kell majd módosítani, amit népszavazás nélkül INGYEN meg lehetne tenni. Emiatt nemcsak jelentős kiadást okoz a kormány, hanem sok időt is veszítünk. „Azt egyébként továbbra sem tudni, hogy pontosan mennyibe kerül a plakátok kihelyezése, ahogyan a várható rádiós és televíziós hirdetések költségei sem ismertek. A Kormányzati Tájékoztatási Központ néhány nappal ezelőtt lapunkkal azt közölte, hogy mivel a kényszerbetelepítés elleni népszavazásról indított kormányzati kampány folyamatosan zajlik, ezért a végleges költségekről a tájékoztató akció végeztével, a teljesítési igazolások aláírását követően tudnak információt adni. ” – írja az mno.hu.

Hogy a népszavazás sikeréhez ezek a plakátok, a sorozatosan sugárzott hirdetések, egész oldalas újsághirdetések mennyiben járulnak hozzá, azt majd október 3-án megbeszéljük!

A napokban történt: egy németországi vonaton baltával csinált vérfürdőt 17 évesen egy 15 évesen odaérkezett afgán „fiatal”. Több súlyos sérült van. A „fiatal” próbált elmenekülni, de lelőtték. Egy zöldpárti képviselő lesújtó véleményt írt a „fiatalt” lelövő rendőrről, és nem az iratok nélkül betolakodó, baltával vonatra szálló „hálás” fiatalról.

Békéscsaba, 2016. július 20.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „A gyerekek előőrsként jönnek. Ezzel két fontos célja van a szülőknek: sokszor az európai szociális juttatásokat utalják át az otthonmaradóknak, emellett megnövelik annak esélyét, hogy családegyesítés révén eljussanak Európába. Mindez közismert nyomásgyakorló eszköz, az Egyesült Államokba tavaly Dél-Amerikából 68 ezer  kísérő nélküli gyermek érkezett. Tanulmányok sora szól arról, milyen súlyos lelki sérüléseket szenvednek eközben, sokuknál nem is az elődleges, a háborús trauma a legsúlyosabb, hiszen azt mégiscsak idegenek okozták, hanem az, hogy a szüleik kényszerítették őket, hogy vonatra, repülőre, hajóra szálljanak – abban a tudatban, hogy akár soha többé nem látják majd őket. Azt pedig senki sem tudja, hogy menetközben kikhez csapódnak hozzá, mely egyedülálló felnőttek segítik, vagy éppen használják ki őket.” (Részlet a Gyerekarcú honfoglalás című írásból)

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »