Újabb meccs Kassainak: Ibrahimovic vs. Buffon

Újabb meccs Kassainak: Ibrahimovic vs. Buffon

Péntek 15 órától kell a képernyőre tapadnunk. A döntés állásfoglalás a francia-románon történt kérdéses helyzetekkel kapcsolatban.

Az Eb eseményeit percről percre ITT követheti!

Az UEFA döntése értelmében Kassai Viktor vezeti az Olaszország–Svédország mérkőzést az Európa-bajnokság E-csoportjának második fordulójában. A meccset június 17-én, pénteken 15 órától rendezik a toulouse-i Municipal Stadionban.

A 40 esztendős magyar játékvezető a második meccsére készülhet az Eb-n, először a nyitó mérkőzésen, a Franciaország–Románia (2–1) találkozón fújta a sípot. A játékvezetéssel foglalkozó internetes oldal, a mrwhistleblower.com szerint „Kassai remekül vezette a találkozót, tökéletesen ítélt meg minden kérdéses szituációt”.

A jelek szerint az UEFA-nál is elégedettek voltak a teljesítményével, hiszen újabb meccset bíztak rá. Kassai június 17-én, pénteken az Olaszország–Svédország meccsen dirigál a toulouse-i Municipal Stadionban.

A svédek az írek elleni döntetlennel (1–1), míg az olaszok a belgák legyőzésével (2–0) kezdték az Európa-bajnokságot, írja az NSO.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »