Újabb korrupciós bomba fog robbanni a Fidesznél?

Közlemény

Sajtóhírek szerint a fideszes korrupciós terrorizmus újabb merénylővel gazdagodhat, amennyiben igaz, hogy a kormánypárt országgyűlési képviselőjénél házkutatást tartott a Központi Nyomozó Főügyészség. A hírt Simonka György butaságnak nevezte, az ügyészség azonban nem cáfolta.

A Jobbik felszóltja a Polt Péter vezette nyomozó hatóságot, tájékoztassa a nyilvánosságot, valóban történt-e házkutatás Simonka Györgynél. Ha igen, az összefüggésben van-e azzal a dél-békési, Simonkához köthető mezőgazdasági alapítvánnyal, amely ugyanazzal a Public Sector Kft.-vel dolgoztatott, amely a Mengyi „Voldemort” Roland elleni nyomozati anyagokban is feltűnik, mint kamupályázat-gyártó cég? Netán azzal a Simonka által alapított Kft.-vel van összefüggésben a házkutatás, amely többszázmilliós köztartozással ment csődbe? Esetleg felmerülhet más botrány is, amely újabb korrupciós bombát élesíthet a Fidesz körül?

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője

Forrás: jobbik.hu

sokkaljobb-kommentár: Előfordult olyan eset is, hogy jóval több önhikis (önhibáján kívül hátrányos helyzetű) támogatást kapott Pusztaottlaka, mint Battonya. Tállai András azzal indokolta a parlamentben, hogy az óvoda és az iskola miatt… Nem tudta, hogy se óvoda, se iskola nincs már évek óta Pusztaottlakán. Pusztaottlakán nagyon sok alapítvány működik, szeretnek pályázni, és mindig nyernek is. Simonka György királysága háromszor körözte le Mészáros Lőrinc Felcsútját. Erről egy májusi összeállítás ITT

Békéscsaba, 2016. szeptember 20.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „A stadionépítés kulturális beruházás, a Fidesz pedig rendszerszinten megszüntette a korrupciót” – jelentette ki Kósa Lajos Tusványoson egy kerekasztal-beszélgetésen. Nem korrupt a kormányközeli elkövető vagy az országgyűlési képviselő, hanem visszaéltek a nevével!” (Részlet az Igazi magyar furcsaságok című cikkből)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »