Újabb felvételeket tett közzé az ügyészség a Teréz körúti robbantóról

Újabb felvételeket tett közzé a Központi Nyomozó Főügyészség az egy hete történt Teréz körúti robbantás horgászsapkás gyanúsítottjáról, amint az utcán sétál, és egy boltban vásárol.

A több kamera képéből összeállított felvételen látszik, ahogy a férfi a már elhíresült fehér horgászkalapban sétál az utcán, majd betér egy boltban. Azt nem tudni, hogy a felvételek pontosan mikor és hol készültek.

Az ügyészség kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyével, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számon, vagy a „Telefontanú” 06/80-555-111 zöld számán. Bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél. A bejelentő személyét bizalmasan kezelik.

A feltételezett elkövetőről már korábban is kerültek ki felvételek, a rendőrség pedig 10 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel, de a keresés egyelőre nem vezetett eredményre.

A szeptember 24-i robbantásban két rendőr sérült meg komolyabban, egyikőjük súlyosan, másik életveszélyesen.

(Híradó)

Korábban írtuk: Teréz körúti robbantás: egyre több jel utal profi terrorista elkövetőre


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »