Újabb adalék Habonyék égéséhez: még el sem kezdődött Vona beszéde, a 888 szerint már ki is fütyülték

Újabb adalék Habonyék égéséhez: még el sem kezdődött Vona beszéde, a 888 szerint már ki is fütyülték

A nemzeti ünnep alkalmából ordas nagyot hazudott a fideszmédia a Jobbik Corvin-közi megemlékezésén történt állítólagos „balhéról”. Amiből egy árva szó se volt igaz. A történet azonban még ennél is sokkal keményebb.

A rendezvény előtt nagyjából fél órával egy mintegy negyven főből álló roma csoport jelent meg a Corvin-közben sípokkal és kereplőkkel felszerelkezve. A megemlékezés kezdetekor azonban a rendőrök távozásra szólították fel őket, amit meg is tettek. Így a zajkeltő arzenál használatára nem is került sor.

A Habony Művekhez tartozó 888.hu és a szintén kormányközeli Origót azonben ez nem gátolta meg abban, hogy „Vona kifütyüléséről”, „lökdösődésről”, „botrányról” írjanak. A Habony-média másik zászlóshajója, a Lokál nevű bulvárportálnak látszó tárgy pedig szó szerint a következőt írta:

„Több sajtóorgánum arról számolt be, hogy a Jobbik Corvin közben tartott rendezvénye alatt folyamatosan zengett a ‘mocskos zsidók’ rigmus.”

Ezúton játékra hívjuk olvasóinkat: nézzék végig az N1TV élő tudósítását, és

ha feldedeznek benne „mocskos zsidók” rigmusokat, akkor kérhetnek tőlünk bármit.

Ha azt hinnénk, hogy ez mind semmi, akkor azok számára, akik a „tévé is bemondta” bűvkörében élnek: az M1 híradójában is elhangzott, hogy micsoda füttykoncert volt a rendezvényen, mindezt úgy, hogy

Hírdetés

a köztévé kamerája a helyszínen volt, és nem látott semmi ilyesmit.

Tehát konkrétan a riporter kint volt a kamerával, nem látott semmi rendbontásra utaló jelet, úgyhogy a helyszínről szépen bejelentették, hogy ott szerintük mi volt, hivatkozva a kormánypárti bulvársajtóra.

Vasárnap esti Facebook-bejegyzésében a pártelnök felvetette, hogy a kormányközeli média már előre tudta, hogy valamilyen balhé készül, és előre megírták az erről szóló anyagokat, amelyeket aztán a valós eseményektől teljesen függetlenítve magukat, le is közöltek.

Egyértelműen erre utal az is, hogy

a Jobbik vezetőjének „kifütyüléséről” a 888.hu már azelőtt hírt adott, hogy a politikus egyáltalán elkezdte volna beszédét.

A kamuhír 17.12-kor került fel a portálra, Vona viszont 17:15-kor lépett csak színpadra.

Szóval, az van, kedves 888-as srácok, hogy, ha valaki ennyire aljas szarházi akar lenni, annak sokkal profibbá kell válnia. Különben nem undorító és dühítő lesz – csak nyomorultul szánalmas. Pont, mint ti ezen a hűvös vasárnapi estén.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »