Új közlekedési lámpát állítanak fel Beregszászban

Városrendezés, közlekedési lámpa felállítása, balesetveszélyes ágak eltávolítása – ez történt Breregszászban!

A városrendezés keretében megkezdődött a központi virágágyások rendbe hozása. Jelenleg folyamatban van ezek földjének megművelése, majd azt követően kezdődik a zöld terület kialakítása a város központjában.

Megkezdődtek a munkálatok, amelyek keretében közlekedési lámpát állítanak fel a B. Hmelnickij, a Vörösmarty és Zrínyi utcák kereszteződésében. Most azon, balesetveszélyes ágak eltávolítása is folyamatban van, amelyek eltakarják az útjelző táblákat, illetve felállítják azokat az oszlopokat, amelyekre felszerelik a fénydiódás közlekedési lámpákat- olvasható Babják Zoltán, Beregszász polgármesterének közösségi oldalán.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Beregszászban több utcában is zajlanak az útjavítási munkálatokKét műfüves sportpálya épül BeregszászbanBalesetveszélyes Beregszász történelmi kőhídjaRovatok: BelföldTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Beregszászi járás›BeregszászCímkék: belföld, balesetveszélyes ágak, eltávolítáa, közlekedési lámpa, városrendezés, város szépítés, Babják Zoltán, Beregszász, KárpátaljaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »