Úgy győztünk, hogy elbuktunk!

Ezt kellene bejelenteni, és abbahagyni végre a sikerpropagandát!

Vissza kell venni a nagy arcból, a korrupcióból, a kiváltságosok zsebeinek tömködéséből, és oda kell végre figyelni a magyar társadalomra is! Hogy a tegnapi eredményben benne van-e ez a rettenetes méretű korrupció, nem lehet tudni.

Mindösszesen 20 milliárd forint körüli adóforintba került a tegnapi meccs, mert még sok minden nincs benne a 11,3 milliárdos reklámköltségbe. Az úgynevezett jó minőségű kék füzet költsége például, ami 4,2 millió példányban készült, és amit nem lett volna szabad kézbesíteni, mert nem tartalmazza, hogy ki volt a kiadó? És a külföldi reklámlevelek is sokba kerülhettek. Tehát a húszmilliárdot bizony elköltötték feleslegesen!

A népszavazástól függetlenül megkezdődhet a parlamenti vita az alkotmánymódosításról.A baloldal nagyon ellene fog dolgozni, és ha meg is szavazza a Fidesz a Jobbik segítségével az alkotmánymódosítást, Áder Jánoshoz fordulnak majd, hogy ne írja alá. Ha mégis aláírja, következhet az Alkotmánybíróság! És megy az idő, egyre nagyobb lesz a bizonytalanság. Feltámasztotta Orbán Viktor ezzel a cselekedetével a tetszhalott állapotban lévő baloldalt!

Májusban már túl lehettünk volna az alkotmánymódosításon, de hogy ki adta az ostoba tanácsot a népszavazást illetően, nem tudni. Meg kell tőle, vagy tőlük szabadulni. Gyalázatos munkát végeznek egyébként is a kormány körül lebzselők. Mindenből nemzetit kreáltak, még a trafikokból is. A termőfölddel, amit műveltek, az normális országban kiverte volna a biztosítékot. A magyar vidék ellehetetlenül, és nincs hová menekülni nekik. 1960 körül a kolhozosítás idején még volt, a városokban volt lakás- és munkahely lehetőség. Ma már ott sincs!

Vissza kell térni a normalitás talajára, és el kell kezdeni KORMÁNYOZNI! Nem a médiában, hanem a nagy magyar valóságban. Amennyiben nem következik megtisztulás, nem csökken a korrupció és a társadalom problémáit továbbra is figyelmen kívül hagyják, abból nem 2018-ban lesz baj, hanem sokkal hamarabb.

Békéscsaba, 2016. október 3.

F. I.

Emlékeztető: „Az állami pályázatok, támogatások nagy részét elnyerő offshore lovagoknak nem kell arra figyelni, hogy van-e adótartozásuk, mert ők az adóparadicsomokban bejegyzett cégeiknek köszönhetően Magyarországon nem vesznek részt a közteherviselésben. Ők arról az asztalhoz fogyasztanak, amelyre nem tesznek semmit. A világon nem biztos, hogy van még ilyen lehetőség, mint nálunk: a hatalmas hasznot bezsebelő kaszinók nem köthetők be online pénztárgépekkel az adóhatósághoz, és adókedvezményt élveznek. A kaszinók üzemeltetői természetesen a haveri kör tagjai. Andy Vajna kormánymegbízott például öt kaszinót üzemeltet Budapesten, óriási vendégkörrel! Az 1848-as szabadságharc 12 pontos követelésének 6. pontja követelte az egyenlő közteherviselést. Ennek azóta sem sikerült érvényt szerezni!” (Részlet az Újraválasztották Gyömrőn Gyenes Leventét című írásból)

 

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »