ÜDV ARISTONAK!

Mikor elolvastam a segglyuk alakú Herczeg Márk művét „Orbán száz hazugságáról”, erősem elhatároztam, írok róla egy balladát.

Aristo kolléga megmentett ettől a feladattól, s kötelességemnek érzem saját olvasóim elé tárni Aristo kolléga halhatatlan művét. Külön köszönöm neki, hogy nem feledkezett meg szerénységemről, és megemlítette felfedezésemet Herczeg Márk segglyuk alakúságáról. (rendszertanilag: herczegmárk: segglyuk alakúak törzse, faszfejűek osztálya, sohasemmitsemmondók rendje.)

S akkor íme, a mű:

A !!!444!!! 100 HAZUGSÁGA ORBÁN VIKTORRÓL

„A krétaiak mindig hazugok” (Krétai Epimenidész)

A fenti kijelentésről – sok más hasonló paradoxonnal együtt – évezredek óta vitatkoznak a logika és a nyelv tudományának művelői, anélkül, hogy valóban jó feloldását tudnák adni. Nekem onnan jutott eszembe, hogy olvastam egy cikket, melyben egy hazug nevez, pikáns módon, egy másik embert hazugnak.

A cikk az egyébként sem kiemelkedő igazságtartalmáról elhíresült 444 című kiadványban jelent meg. A címe: „Orbán Viktor 100 hazugsága” és egy Herczeg Márk nevű kedves, antipatikus fiatalember követte el, akit Bayer kolléga – a maga rusztikus hevületében – segglyuk formájúnak nevezett, miután Márk barátunk végbélkúp formájúnak nevezte a Szentkoronát szimbolizáló hőlégballont. Márknak nyilván gyakorta van dolga effélékkel, hogy ez jutott eszébe.

A szerző, szándéka szerint, lerántja a leplet a gaz Orbánbasi kóros hazudozásáról, az igazság lámpásával bevilágítva a NER minden sötét zugába. A leleplezéshez borotvaéles logikáját és nagyszerű retorikai képességeit veti be; az ember csak ámul. Nyugodjon meg a kedves olvasó, nem fogom a kiváló szerző mind a száz állítását ideidézni. Elvégre humanista vagyok, vagy mi. Csupán néhány – jellemző – példát idéznék a 444-et amúgy nem olvasók okulására. Íme.

„7. A brüsszeli bürokraták Soros tenyeréből esznek, Brüsszel Soros befolyása alatt áll.”

Hírdetés

Érvek:

Mikor brüsszeli küldöttség járt Magyarországon akkor nem beszélt velük a magyar tárgyaló fél Sorosról.

Mert a fékezhetetlen agyvelejű Márk szerint az úgy szokott lenni a diplomáciai tárgyalásokon, hogy miután üdvözölték egymást, a magyar fél liluló fejjel azt üvölti: „Sorosbérenc!” És üt. A küldöttség az EU-projektek magyarországi állását megtekintendő járt nálunk, köztük a felcsúti kisvasutat is megnézték és arról pozitívan nyilatkoztak. Nyilván ezekről is tárgyaltak, amely tárgyalásokba a magyar fél – helyesen – nem keverte bele Sorost.

Megkérdezték a küldöttség vezetőjét, aki tagadta, hogy sorosbérenc lenne.

Micsoda meglepetés. Márk nyilván azt várta, hogy a küldöttségvezető feltépi ingét és megmutatja, hogy alatta sorosos pólót visel. Vagy efféle.

Következtetés:

A fentiek alapján világos, mint a Nap, hogy a brüsszeli bürokraták nem esznek Soros tenyeréből, Brüsszel nem áll Soros befolyása alatt. Orbán hazudik 

„8. A „Stop Brüsszel!” nem Brüsszel-ellenes indítvány”

Érv:

„Ez kicsit olyan, mintha egy tüntető azt üvöltené, hogy „Állítsuk meg Orbánt!”, majd azt mondaná, hogy egyébként nem Orbán-ellenes. Ilyesmit állítani nyilvánvaló hazugság.”

Továbbá, ha látja valaki, hogy egy autó a gyalogosok felé tart (Allahu akbar!) és azt kiáltja, hogy „Állítsuk meg az autót!”, az autó ellenes. Bravó.

„14>>Színvonaltalan, de széles körben elterjedt>hogy a magyar gazdaság csak azért fejlődik, mert európai uniós támogatások állnak rendelkezésre


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »