Tyúkól falában rejtegette a hangtompítós puskákat

A garázs dupla falában, a pihenőpadban és a tyúkól hátsó, kettős falában távcsővel és házilag készített hangtompítóval felszerelt puskákat és több száz darab golyós és sörétes lőszert találtak a férfi békési telkén.

Magyar Menedék - Sitchin

Bejelentés érkezett a Békési Rendőrkapitányságra arról, hogy egy helyi férfi engedély nélkül fegyvereket és lőszereket rejtegethet magánál. A rendőrök házkutatást tartottak a 49 éves férfinél.

A kutatás során a garázs dupla falában, a kertben lévő pihenőpadban és a tyúkól hátsó, felnyitható kettős falában távcsővel és házilag készített hangtompítóval felszerelt puskákat és több száz darab, különböző méretű, golyós és sörétes lőszert találtak. Ezek mellett távcső, fegyveralkatrészek, fegyvertokok, fegyvertisztító készletek és ólom öntésére szolgáló eszközök is előkerültek. A ház konyhájában pedig egy riasztópisztoly és egy távcsöves légpuska volt elrejtve. Mivel a férfinak nem volt engedélye a fegyverek és lőszerek tartására, ezért a nyomozók lefoglalták azokat. A rendőrök a férfi bejelentett lakcímén a ház padlásán 650 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak. A növényi törmeléken elvégzett kábítószeres gyorsteszt pozitív eredményt mutatott, ezért azt is lefoglalták. Ezután folytatták az épület átvizsgálását és az egyik szobában egy fotel aljából újabb golyós és sörétes lőszerek kerültek elő – írja a police.hu.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »