Tyson Fury megőrült és visszavonult

Tyson Fury még akkor is képes botrányt okozni, amikor bejelenti pályafutása végét. Ezúttal a közösségi oldalán botrányos módon, káromkodva zárta le a karrierjét.

Vélhetően sokan fellélegeznek most, miután nyilvánosságra került Tyson Fury legújabb Twitter-bejegyzése. A WBA és a WBO nehézsúlyú világbajnoka dopping-, és kokainbotrányba keveredett – az amerikai ESPN szakportál szerint ezért kellett elhalasztania másodszor is a Vlagyimir Klicsko elleni visszavágót –, ám ahelyett, hogy tetteire és az újabb halasztásra magyarázatot adott volna, egy meglehetősen fura, alternatív módját választotta annak, hogy bejelentse, vége, kész, nincs tovább.

„A boksz volt a legszomorúbb dolog, amiben valaha részt vettem. Egy rakás sz.r az egész. Én vagyok a legnagyobb, és vissza is vonultam, úgyhogy menjetek szopjatok f.szt, boldog napot” – közölte közösségi oldalán Tyson Fury, majd kicserélte a profilképét: A Sebhelyesarcú című film főszereplője, az Al Pacino által megformált Tony Montana testére tette a saját fejét.

Hogy mindezt mennyire gondolta komolyan az eddig veretlen ökölvívó – mind a 25 meccsét megnyerte –, azt nem lehet tudni, mindenesetre ilyen mélyről csak keveseknek adatott meg a csúcsra való visszatérés.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »