TV2: Egy rabtárs szerint milliókat fizetett Portik Juhásznak

Portik Tamás egyik volt rabtársa szerint “Portik Tamásnak Juhász Péter (az Együtt alelnöke) havi szinten többmilliós kiadást jelentett”.

Menyhárt Attila, aki korábban önbíráskodás és zsarolás miatt ült egy börtönben Portik Tamással, a TV2 Tények esti műsorának adott interjújában arról beszélt, Portik Tamás pénzzel segítette az Együtt alelnökét.

A műsorban felidézték Juhász Péter korábbi reagálását, eszerint hazugságnak mondta, hogy pénzt kapott volna Portik Tamástól, továbbá az ellenzéki politikus tagadta azt is, hogy kapcsolatban állna vele.

A rabtárs arról is beszélt, hogy fogva tartásuk idején Portik Tamással haveri kapcsolatot épített ki, Portik egyszer arra a “szívességre” kérte: egy másik fogvatartottnak – akit az egyik ügyében tanúnak idéztetett meg – adjon át egy üzenetet, hogy mit valljon majd a bíróság előtt.

Menyhárt Attila szerint Portik Tamás abban bízik, hogy ha sikerül leváltani a kormányt, amelyik rács mögé juttatta, akkor talán az ő ügyét is újratárgyalhatják majd.

A volt rabtárs szerint Portik Tamás azt mondta neki, hogy másfél-két éven belül már kint fognak találkozni. Arra a kérdésre, hogy ezt mire alapozza, azt mondta: “lehet, hogy pont Juhász Péterre vagy Juhász Péterék úgy megkeverik kint a lapokat az ő utasítására”.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »