Tuzson Bence szerint Brüsszelt kell megállítani, pedig az ő kormánya várja epekedve az unión kívülről érkező munkaerőt

A magyar embereknek meg kell állítaniuk Brüsszelt, amely egy városnyi illegális bevándorlót telepítene Magyarországra, ezzel növelve a terrorizmus és a bűnözés kockázatát – hangoztatta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

Kijelentette, az Európai Unió millióknak adna meghívót a kontinensre azzal, ha a nemzeti önrendelkezést csorbítva magához venné a menekültkérelmek elbírálását és megvalósítaná az Európába érkezők kötelező elosztási mechanizmusát. Brüsszel ahelyett, hogy megállítaná a bevándorlást, “futószalagon szállítaná be az embereket” az Európai Unióba – fogalmazott. Megjegyezte: az újonnan érkező illegális bevándorlók egyedi kérelmét is “a bevándorláspárti brüsszeli bürokraták bírálnák el”.

Ennek a folyamatnak Magyarország is áldozata lenne, hiszen a magyar emberek akarata ellenére telepítenének tízezreket az országba – mondta Tuzson Bence, hozzátéve: a kormány ezért is tartja fontosnak, hogy az októberi népszavazáson minden magyar elmondja véleményét és ezért kéri azt, hogy utasítsák el a kötelező betelepítést.

Az államtitkár kitért arra is, hogy a bevándorlók betelepítése a biztonsági kockázatok mellett azzal a veszéllyel is jár, hogy hosszú távon megváltoztatják a nemzetek kultúráját, hagyományait. Az erről szóló magyar népszavazás tehát olyan alapvető kérdés, amely 50-200 évre meghatározhatja Magyarország jövőjét – fűzte hozzá.

Emlékeztetett: az Európai Unióba tavaly másfél millió ember érkezett, és az idén is már több mint félmillióan jutottak be a kontinensre, a migrációs nyomás pedig továbbra sem csökken. Tuzson Bence példaként említette erre, hogy csak Líbiában 1 millió ember, a török táborokban pedig további 3 millió várakozik. Megjegezte továbbá, hogy míg Európa lakossága az elmúlt száz évben húsz százalékkal emelkedett, addig az arab világé megkilencszereződött.

A kormány képviselője szerint az Európai Unió ilyen körülmények között csak a határozott fellépést választhatja, mert a bevándorlás irányított folyamatként kezelése meghívót jelent Európa felé.

Hangsúlyozta, a magyar kabinet elfogadhatatlannak és az uniós jogokkal is ellentétesnek tartja, hogy Brüsszel bevándorlónként 78 millió forintos büntetést szabna ki a kényszerbetelepítést megtagadó tagállamokra. “Magyarország nem írt alá semmilyen olyan szerződést, olyan megállapodást, amelyben lemondott volna arról az alapvető jogáról, hogy eldöntse, kikkel élhetünk együtt mi Magyarországon” – fogalmazott.

Jobbik: a Fidesz valljon színt!

Nemcsak Brüsszel, de az Orbán-kormány is egy városnyi bevándorlót telepítene be. Varga Mihály, Orbán Viktor gazdasági kabinetet irányító minisztere nemrég a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségét biztosította arról, készek magyar emberek helyett unión kívülről érkezetteknek munkát, adókedvezményt, lakhatási támogatást biztosítani. A napokban pedig Cseresnyés Péter államtitkár válaszolt így egy, a munkaerőhiány megoldására feltett parlamenti kérdésre: „Ennek egyik formája lehet a külföldi munkaerő célzott foglalkoztatása a hiányszakmákban.”

A maffiakormány valljon színt végre: valóban egy városnyi idegent kíván magyarok közé telepíteni, hogy a várható káosz révén elterelhesse a figyelmet a Portik Tamással, Vizoviczki Lászlóval és az alvilág más kétes alakjaival folytatott korrupt üzelmeiről? – áll a Jobbik közleményében.

(MTI – Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »