Tűz ütött ki egy kórházban, halottak és sérültek is vannak

Tűz ütött ki péntek hajnalban a nyugat-németországi Bochum egyik kórházában, legalább ketten meghaltak és tizenöten megsérültek – közölte a tűzoltóság egyik szóvivője.

A lángok néhány perccel fél három után csaptak fel az egyik betegszobában. A tűz továbbterjedt, és eloltására nagyjából 200 tűzoltót vetettek be, akik órákon át küzdöttek a lángok ellen. Az épületből, amelynek egyik felső emelete teljesen kiégett, és a teteje is súlyosan megrongálódott, még péntek reggel is füst szállt fel.A rendőrség és a városvezetés szóvivőjének elmondása szerint a sérültek közül hatan életveszélyes állapotban vannak. Az Észak-Rajna-Vesztfália szövetségi tartományban található település mintegy 650 ágyas egyetemi klinikája a Ruhr-vidék egyik legnagyobb kórházának számít.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Felismerhetetlenségig összeégett a haranglábi férfi egy lónyai tűzesetbenTűzeset NagybégánybanRovatok: KékfényTelepülés: NémetországCímkék: kékfény, krimi, Németország, kórház, brutális baleset, tűzesetForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »