Túszul ejtette saját gyerekét, hogy visszaszerezze feleségét – agyonlőtték

SportVilág

A rendőrség szerint nem volt más választásuk: le kellett lőni az agresszív apát. A 41 éves egyiptomi férfi azért ejtette túszul saját 16 hónapos gyerekét, hogy kibéküljön magyar feleségével.

A rendőröket a szomszédok hívták ki a házaspár véget nem érő veszekedése miatt. A hatóságnak senki nem nyitott ajtót, ezért átkutatták a környéket. A közelben fel is figyeltek rá, hogy a 36 éves magyar nő boltba megy, férje pedig gyerekükkel követi őt. Amikor a férfi meglátta a rendőröket, visszarohant a házba, és bezárkózott a gyerekkel. A túszejtés 12 órán keresztül húzódott, majd a rendőrök úgy vetettek véget az ügynek, hogy az erkélyre csalták, és agyonlőtték a férfit – írja a Faktor.

A kisgyereket ezután egy vágott sebbel, könnyebb sérüléssel vitték kórházba. A rendőrök azt állítják, nem volt más választásuk, mert a férfi a gyerek megölésével fenyegetőzött, és komolyan is gondolhatta, mivel az akció közben Molotov-koktélokat is dobált. A feleség kihallgatásán azt mondta, hogy sokat veszekedtek férjével, ezért válni akart tőle, de a férfi ezt nem akarta hagyni.

View the full image Forrás: Faktor.hu


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »