Tusványos üzenete Európának

Tusványos üzenete Európának

Brüsszel eredendő és megbocsáthatatlan bűne az, hogy szembeállította egymással az európai polgárok békés élethez való jogát az illegális bevándorlók és potenciá­lis terroristák moz­gásszabadsághoz való jogával,

Az európai nemzetek polgárai egy erős uniót akarnak látni, mert évtizedekkel korábban ehhez szoktak hozzá. Ez az erő azonban mára erősen elhalványult, és a mélypontot az unió az illegális bevándorlók inváziójának támogatásával, valamint a Soros-féle háttérhatalomnak történő behódolásával érte el. Az uniónak alapvető reformokra van szüksége ahhoz, hogy újból a földrész jövője alakításának hatékony eszköze lehessen.

Tusványosi beszédében Orbán Viktor is az unió megújításának, átalakításának szükségességére utalt, amikor meghirdette az EU reformjának tervét. A kormányfő már sokadszor tanúbizonyságát adta annak – bármennyire is próbálják görcsösen az ellenkezőjét bizonygatni hazai és nemzetközi balliberális ellenfelei –, hogy számára a fő kérdés soha nem az volt, hogy Magyarország elhagyja-e az uniót, hanem az, hogy annak megreformálásával hogyan lehet megerősíteni az EU-t.

A miniszterelnök véleménye szerint a visegrádi négyek szövetségének erejében és politikai irányvonalának szellemiségében rejlik Európa jövője. A mögöttünk lévő válságos évek történései a napnál is világosabban bizonyították, hogy a tornyosuló nehézségek közepette a V4-ek hazafias kormányai azért tudtak sikeresek lenni, mert működésük során a nemzeti identitást és a nemzeti érdekeket tették az első helyre. A miniszterelnök szerint első lépésként az EU-nak mihamarabb vissza kell szereznie szuverenitását a Soros-birodalomtól.

A brüsszeli elitet ugyanis foglyul ejtette, befolyása alá vonta Soros maffiahálózata. Ha ma az unió egy föderatív szuperállam lenne, és jogilag alaposan megvizsgálnánk az unió vezetőinek az illegális bevándorlással kapcsolatos politikáját a migránsok kontinensre történő bejuttatásától a kötelező szétosztási mechanizmusok erőszakos erőltetéséig, akkor minden szemrebbenés nélkül megállapítható lenne a hűtlenség bűncselekménye. Ami egyébként nem más, mint a hazaárulás elkövetésének minősített esete hivatalos személyek részéről. Mert mindaz, ami részükről migránsügyben történik napjainkban, az uniónak és tagállamainak belső és külső biztonságát sértő cselekmények sorozata, amely ráadásul súlyos gazdasági, politikai és erkölcsi természetű károkat is okoz.

Brüsszel kiszolgáltatta az uniót egy idegen, unión kívüli, a neki nem tetsző kormányokat megdönteni akaró felforgató személynek, George Sorosnak, illetve az általa irányított, pénzelt maffiaszervezeteknek. Soros tevékenységével hadat üzent a kontinens szabadságának, a morálnak és a ráció­nak: célja évente egymillió migráns Európába szállítása.

Sajnos az unió vezetői felelősségre vonásának lehetőségét akadályozza a szervezetbe beágyazott demokráciadeficit. Ugyanis ha az EU saját magához jelentkezne tagságért, akkor el kellene utasítania a felvételi kérelmet, mert az általa felállított kritériumoknak nem felelne meg. Hiányzik a polgárok iránti felelősség, az elszámoltathatóság és ellenőrizhetőség követelménye.

Ahhoz, hogy az unió visszanyerhesse szuverenitását, a jelenlegi fundamentalista-szélsőliberális elit leváltása szükséges. Mindenekelőtt véget kell vetni az uniós vezetők jelenlegi méltatlan, kicsinyes alkudozásokkal átszőtt kiválasztási folyamatának, amelynek során inkább a jelölt ideológiai elkötelezettségén, pártállásán és nemzetiségén van a hangsúly, semmint az alkalmasságán. Elképesztő módon az EU továbbra is úgy választja ki a vezetőit, mintha ennek a posztmodern kontinentális paradicsomnak a létét nem fenyegetné délről az arab világ felbomlása, az illegális bevándorlók szakadatlan inváziója és az iszlám terrorizmus napi jelenléte.

Hírdetés

Továbbá gyökerestől ki kellene irtani a brüsszeli vezetők politikai gondolkodásában eluralkodott felsőbbrendűségi ideológiát, amely ellentét­ben áll tőzsde­spekuláns tanítómesterük és az általuk hirdetett nyílt társadalom eszméivel, amelyek elviekben elismerik, hogy az embereknek különböző nézeteik vannak, és hogy senki nincs a végső igazság birtokában.

A brüsszeli elit felsőbbrendűségi ideológiája szerint ők pozíciójukból adódóan erősebbek másoknál, ezért jobban is tudnak mindent, és a jog is csak az ő oldalukon állhat. Ezért lehet ma Brüsszel a kettős mérce otthona, a multikultúra egyháza, amely a multikulturalizmus fetisizálásában hisz. Éppen ez a szervezett közöny segíti fenntartani a pusztító tétlenséget és így az illegális bevándorlók fölénytudatát felettünk, a külső fenyegetésekkel szembeni önvédelem hiányát, az intolerancia tömeges Európába szállítását. Mindeközben Brüsszel álszenteskedő módon hazug morállal, irracio­nális döntési struktúrával és inkompetens, bürokra­tikus vízfejjel ellátott gigaszervezetként álintézkedések sorozatával görcsösen igyekszik fenntar­tani a működés látszatát.

A brüsszeli vezetők siralmas teljesítményének számos fontos következménye van, legelső­sorban is az, hogy az uniós központ végképp búcsút inthet annak a morális jogának, hogy irányt mutathasson az európai nemzetállamoknak. Eljött az ideje, hogy az európai nemzetállamok megreformálják az Európát eláruló csúcsszervezetet. Mert mi is Brüsszel eredendő és megbocsáthatatlan bűne? Az, hogy szembeállította egymással az európai polgárok békés élethez való jogát az illegális bevándorlók és potenciá­lis terroristák moz­gásszabadsághoz való jogával, és az utóbbi mellett döntött! Az, hogy az európai adófizetők tartják el a beözönlő, nyelvet nem beszélő, munkanélküli, szakképzetlen afrikai és közel-keleti muzulmán százezreket. Ki hatalmazta fel erre a bizottságot? A választópolgárok aligha.

Ahhoz, hogy az unió reformja a közeljövőben realitássá válhasson a hozzá kapcsolódó brüsszeli elitváltással együtt, szükség volt a V4-ek szövetségének megerősödésére, egy közép-európai biztos pont létrejöttére. Tusványoson Orbán Viktor kijelentette: a visegrádi négyek szövetségének megerősödése fontosabb fejlemény volt, mint az amerikai elnökválasztás vagy a francia választások. Az utóbbi időben a magyar kormányfő és másik három miniszterelnöktársa jelentősen átformálta az unióban ez idáig uralkodó politikai közbeszédet, új normákat állítottak fel, amelyeket ma már számosan követni kezdtek, ezzel hatalmas változást idéztek elő szövetségük unión kívüli és azon belüli megítélését illetően. A visegrádi négyek szövetségének hála ma már hazánk nincs egyedül reformvéleményeivel az unióban, és már nincs pofozózsák szerepben.

A V4-ek jelentőségének felértékelődését mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Trump elnök első nagy beszédét külföldön éppen Varsóban mondta el, valamint az elmúlt napokban a V4-ek Budapesten vendégül látták Izrael miniszterelnökét, Benjamin Netanjahut, aki meghívta a visegrádiak kormányfőit Izraelbe. A V4-országoknak és Izraelnek az unióval kapcsolatos problémái nagyon hasonlók. Brüsszel gyakran bírálja Izraelt a külső fenyegetéssel szembeni önvédelmi, valamint bevándorlás- és terrorizmusellenes politikája miatt, továbbá Soros ott is folyamatosan azon dolgozik, hogy aláássa az izraeli demokráciát. Hol­ott Izrael az egyetlen demokrácia a Közel-Keleten és az egyetlen olyan ország a régióban, ahol a keresztények biztonságban vannak. Izrael ugyanúgy az európai és a nyugati értékek bástyája az unión kívül ott, ugyanúgy Európát védelmezi, mint ahogyan itt, az unión belül a közép-európai országok.

Ahhoz, hogy Európa élni tudjon, és az európaiaké maradjon, meg kell akadályozni annak a tudatos politikai tervnek a végrehajtását, amely szerint Európa átadja területét egy új, kevert, muszlimizált Európának. Ahhoz, hogy mindez bekövetkezhessen, Brüsszel folytatni fogja Európa kereszténytelenítését. Ezen a politikai csatatéren küzdenek ma a közép-európai országok. Mi, magyarok, a szerbekkel és a macedónokkal együtt lezártuk déli határainkat a V4-ek támogatásával. Mi vagyunk az akadályai annak, hogy ez a terv megvalósulhasson. Ezért szeretne Brüsszel a mostani helyett új kormányt látni Magyarország élén, mert ezzel gyengíteni tudná a V4-eket, ezzel együtt egész Közép-Európát. Brüsszel elvárásainak sokkal jobban megfelelne a kerítésbontó, betelepítéspárti és Soros-kompatibilis Botka–Gyurcsány–Vona-féle ellenzéki blokk, amely – efelől ne legyenek illúzióink – év vége felé nagy valószínűséggel színre lép. Számítani kell továbbá arra is, hogy az Európai Bizottság és Parlament közvetlenül is be fog avatkozni a magyar belügyekbe a választási kampány ürügyén.

Világossá kell tenni minden hazafi számára, hogy mi a teendő. Napjainkban szebben senki sem fogalmazta meg ezt, mint az amerikai elnök Varsóban. Néhány mondatát idézem: „A mi Nyugatért folyó harcunk nem a harcmezőkön kezdődik, hanem az elménkben, az akaratunkkal és a lelkünkkel. Szabadságunk, civilizációnk és fennmaradásunk a történelem, a kultúra és az emlékezet kötelékein múlik.” Végül útravalónak ezt mondta: „Így hát harcoljunk, mint a lengyelek családért, szabadságért, országért és Istenért.”

Petrin László

A szerző jogász


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »