Turisták közé vegyülnek a migránsok

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő szerint új módi van terjedőben a migránsok között, turistának öltözve próbálják megúszni a rendőri ellenőrzést. A nyári nagy turistamozgás idején nincs is nehéz dolguk…

Továbbra is nagy a nyomás a szerb–magyar határon. A Belügyminisztérium Sajtóosztálya szerint már 15 ezer fölött van az illegális határátlépők száma. Egyre többen kísérelnek meg kifejezetten erőszakos módon bejutni Magyarországra. Az embercsempészek új módszereket találnak ki, gyakran használnak fel gyerekeket és nőket a céljuk elérése érdekében.

A határsértők állampolgársága vegyes, sokan mondják magukat afgánnak, szírnek, pakisztáninak, vagy észak-afrikainak. Jönnek a nyomor elől olyan távoli országokból is, mint Haiti, vagy Srí Lanka. Haitin hat évvel ezelőtt óriási földrengés volt, ami még szegényebbé tette az amúgy is szegény országot, ahol felütötte a fejét a kolera! A durvuló áradat egyre nagyobb terhet és kockázatot jelent Európára. A szerb–magyar határon beszivárgók közül bizony sokan eljutnak Budapestig is, de a napokban a Budapest–Bécs között közlekedő nemzetközi vonatról 29 migránst szállítottak le a magyar hatóságok. Mivel köztünk járnak, a közbiztonság is egyre romlani fog…

A szerbek kijelentették, hogy a hazájuk nem migráns parkoló-pálya, és ideszállítják őket a magyar határra. Akik ellenőrzés után kerülnek be az országba, azokat menekült szállón helyezik el magyar hatóságok, és megkezdődik a nagy terheket az országra rakó eltartási kötelezettség. Egyre többször lázadnak fel a „táborlakók”, igazán nem lehet azt mondani, hogy hálás társaság. Vajon ha a hazájukban lázadoznának, mi történne velük?

Németországban a munkaügyi miniszter a jelentős számú odaérkezett migránsok és menekültek átvilágítása során megállapította, hogy 90 százalékuk analfabéta, a fennmaradó 10 százalékból négy év alatt lehet munkaerőt kinevelni. A 90 százalékkal vajon mit szándékoznak tenni?

Az Európai Unió senki által meg nem választott vezetői még mindig várnak valamire! Vajon mire, amikor már közismert tény, hogy nemcsak a háborús övezetekből jönnek, hanem a jócskán túlnépesedett Afrikából és Ázsiából is? Görögország és Olaszország már megszállás alatt van, de ha továbbra is marad a jelenlegi helyzet, Magyarország is megszállás alá kerül. Sürgősen érdemi intézkedések kellenek, mert ha a jelenlegi helyzet marad, az elvezethet Európa tönkretételéhez!  

Békéscsaba, 2016. június 23.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető:  „A gyerekek előőrsként jönnek. Ezzel két fontos célja van a szülőknek: sokszor az európai szociális juttatásokat utalják át az otthonmaradóknak, emellett megnövelik annak esélyét, hogy családegyesítés révén eljussanak Európába. Mindez közismert nyomásgyakorló eszköz, az Egyesült Államokba tavaly Dél-Amerikából 68 ezer  kísérő nélküli gyermek érkezett. Tanulmányok sora szól arról, milyen súlyos lelki sérüléseket szenvednek eközben, sokuknál nem is az elődleges, a háborús trauma a legsúlyosabb, hiszen azt mégiscsak idegenek okozták, hanem az, hogy a szüleik kényszerítették őket, hogy vonatra, repülőre, hajóra szálljanak – abban a tudatban, hogy akár soha többé nem látják majd őket. Azt pedig senki sem tudja, hogy menetközben kikhez csapódnak hozzá, mely egyedülálló felnőttek segítik, vagy éppen használják ki őket.” (Részlet a Gyerekarcú honfoglalás című írásból) 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »