Túrázzon Badár Sándorral!

Túrázzon Badár Sándorral!

Hogyan lehet egy májkrémes dobozt egy róka ellen bevetni? Mivel lehet az erdőben eltévedés esetén bárkit szóra bírni? Mi mindenre jó egy túrabot?

A túrázás egyszerű dolognak tűnhet a kezdők számára, mégis számtalan olyan dolog van, amire érdemes odafigyelni a túra megtervezésekor vagy a hátizsák összepakolásakor. De mik azok, amiket soha nem hagy otthon Badár Sándor?

„Régen, még ifjúkoromban tájékozódási futó voltam, magyar bajnok! Mivel faterom a Természetjáró Szövetségnek volt a helyi elnöke, gyakorlatilag még az általános iskolában bejártam szinte egész Magyarországot” – mesélte riporterünknek a humorista. Bár szerinte Magyarországon nincs akkora erdő, amiben el lehetne tévedni, azért vele is előfordult.

„Akkor tévedtem el, amikor tájékozódási futóversenyen mentem. Ott nem normális térképet kap az ember, hanem vaktérképet, amibe nincs beleírva semmi. Foltok vannak rajta, meg szaggatott vonalak. Elindultunk itt a Pilisbe…” – kezdte a történetet Badár.

De hogy milyen kalandba keveredett, megtudják, ha velünk tartanak egy rendhagyó túravezetésre Badár Sándorral az Életvonal legújabb adásában. Gyülekező vasárnap 13.30-kor a Hír TV képernyője előtt!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »