"Túlértékelt siker" – a magyar meccs miatt is ütik a belga kapitányt

A belga legenda szerint “középpálya nélkül” játszottunk.

A Wales elleni 3-1-s vereséggel és az Eb-kieséssel szinte teljesen maga ellen fordította a közhangulatot, a játékosok nagy részét és a majd teljes futballtársadalmat is Marc Wilmots belga szövetségi kapitány.

Ezúttal a helyi labdarúgás egyik legendája, a korábbi nagyszerű kapus, Jean-Marie Pfaff találta meg a trénert, nem túl hízelgő véleményt mondott róla és mindebbe sikerült belekevernie a magyar nemzeti csapatot is.

– Már a pályán látni lehetett, hogy nincs játékrendszer, az pedig az jelenti, hogy Wilmots nem jó edző. Visszatekintve, az Írország és Magyarország elleni sikerünk is túlértékelt volt, nem játszottunk erős ellenfelekkel, a magyarok például középpálya nélkül futballoztak. Különösen rosszul sikerült az olaszok elleni, 2-0-ra elveszített csoportmeccsünk. Sok sztárunk van, de nincs csapatunk. Nagy európai klubokban játszanak, de nincs közöttük egy olyan sem, aki vezér lenne, aki kinyitná a száját a pályán – kritizált Pfaff a fussball.news cikke szerint.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Wales elbúcsúztatta a belgákat a negyeddöntőbenSzívinfarktust kapott és meghalt a belgák főszurkolója a 4-0 után

 

Rovatok: SportTelepülés: BelgiumCímkék: sport, labdarúgás, belga foci, EURO 2016, 2016-os franciaországi Európa-bajnokságForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »