Túl halálos iramban-szagú lesz az új Star Trek? A rajongók ettől tartanak

A Star Trek: Mindenen túl című részét Justin Tin rendezi, aki már négy Halálos iramban-filmet készített. Beindult a konspiráció.

Az Enterprise űrhajó legénységének legújabb kalandjait (Star Trek: Mindenen túl) Justin Lin rendezi, ami megosztja a rajongókat. A rendező ugyanis négy filmet jegyez a Halálos iramban-franchise-ból, ezért néhányan attól tartanak, hogy a Star Trekben is túlteng majd az akció, és elsikkad a mondanivaló. Ez a téma is felmerült, amikor a Collider interjút készített Simon Pegg-gel, aki ismét Scotty-t, a fedélzeti mérnököt játssza az új Star Trekben, sőt, egyben a film egyik forgatókönyvírója is.
  
„Utálom, amikor valaki azt mondja, hogy ha Justin Lin rendezi a Star Treket, az nem lesz más, mint ‘Halálos iramban az űrben’. Ez teljesen megalapozatlan, rosszindulatú elképzelés. Justin rendezői pályafutáa a Better Luck Tomorrow című szerzői filmmel kezdődött, amely elnyerte a Sundance fesztiválon a zsűri nagydíját. Justin okos, érzékeny srác. Az a tény pedig, hogy fel tudta támasztani és lendületben tartotta a Halálos iramban-sorozatot, kivételes rendezői erényekről tanúskodik. Mindazonáltal nem az autós üldözés a legerősebb oldala, ez kiderül majd a Star Trekből is.” Erről a magyar nézők július végén győződhetnek majd meg saját szemükkel: egész pontosan 21-én debütál majd a film a hazai mozikban.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »