Tuka: Az SZBU fedezi a csempészeket Kelet-Ukrajnában

A csempészek egy csoportjának a letartóztatása során megsérült az Ukrán Fegyveres Erők egyik katonája.

Heorhij Tuka, az ideiglenesen megszállt területek és a belső menekültek kérdéseivel foglalkozó miniszter-helyettes elmondta, hogy az ukrajnai Luhanszk megyében letartóztatták a csempész csapatot, melyet az Ukrán Biztonsági Szolgálat fedezett – írja a Korrespondent.net.

Heorhij Tuka elmondása szerint a Luhanszk megyei Hranitne településen elfogták a csempészeket.  A lövöldözés során egy katona megsérült. Tuka elmondása szerint az Ukrán Biztonsági Szolgálat alkalmazottai fedezték a bűnözői csoportot.

Tuka a 112 csatorna műsorában elmondta, hogy a sérült katona a 30-as különálló dandár katonája, aki állkapcsán sérült meg, s jelenleg közepesen súlyos az állapota.

A hivatalnok elmondta, hogy 8 személyt tartóztattak le, akik árut próbáltak csempészni a Kijev által nem ellenőrzött területekre.

 

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Tuka: Oroszország vissza szeretné adni Ukrajnának az elfoglalt területeketTuka meghatározta a donbászi választások időpontjaitTuka: Azok az ukránok, akik eladták szavazataikat, nem követelhetik a tarifák csökkentésétTuka: Katonai eszközökkel lehetetlen visszaszerezni Donbász irányításátRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›DonyeckCímkék: Heorhij Tuka, Ukrajna, Kelet-Ukrajna, csempészek, SZBUForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »