Tucatnyi ember lőttek meg egy floridai night klubban

Két halottja és legkevesebb 17 sebesültje van annak a lövöldözésnek, ami a floridai Fort Myers egyik klubjában történt – közölte a BBC. A tinédzsereknek rendezett bulin egy eddig ismeretlen fegyveres kezdett lövöldözni, és szemtanúk szerint legalább harminc lövést adott le. Három embert őrizetbe vettek, másik két helyszínen pedig rendőrségi akció zajlik.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Ketten meghaltak és tizenheten megsérültek, amikor lövöldözés volt a floridai Fort Myersben a Club Blu nevű nightclubban hétfő hajnalban, jelentette az amerikai média. A rendőrség megerősítette a hírt. Közölték azt is, hogy a sérülések az életveszélyestől az enyhéig terjednek. Az első hírek egy vagy két halottról és 15 sérültről szóltak. A lövöldözés egy tizenéveseknek szóló programon volt, amelyen 13 évesek is részt vettek.

A Wink News helyi csatorna szerint “őrültek háza volt” a helyszín, és még akkor is lövéseket hallottak, amikor az emberek már jöttek ki az épületből. Egy szemtanú szerint legalább 30 lövés volt, ami több fegyverből jött.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »