Trump szerint Obama nem gyászolja a rendőröket

 

Donald Trump egy vadonatúj összeesküvés-elméletet gyártott Barack Obama amerikai elnökről. “Csak nézzétek meg az elnök testbeszédét, valami nem stimmel vele” – mondta a legutóbbi rendőrgyilkosság után Dallasba utazó elnök beszédéről.

Trumpnak nem ez az első összeesküvés-elmélete, melynek célpontjában Barack Obama áll. Korábban nem ismerte el, hogy Obama amerikai állampolgár, újabban pedig az elnök gyászát kérdőjelezte meg  -írja a Huffington Post.

A milliárdos most azt állítja, hogy Obama csak a publikum kedvéért játssza meg bánatát és aggodalma is csak álca.

Obama beszédei dióhéjban

A Baton Rouge-i rendőrgyilkosság után Obama azt mondta, hogy a rendőrök elleni erőszak semmilyen esetben nem elfogadható. Hasonló beszédet mondott a július 7-i dallasi rendőrgyilkosságok után is, melyben aljas, ördögi tervnek nevezte a támadást.

Trumpban “egy rossz érzés motoszkál”

Trumpot viszont nem hatották meg az elnöki beszédek, ő a mondanivaló helyett inkább a testbeszédre koncentrált, amely a véleménye szerint a legkevésbé sem volt hihető.

“Néztem az elnök beszédét, és amit mondott, az rendben volt. De nézzétek meg a testbeszédét, ott valami nagyon nem stimmel” – mondta a Fox&Friends-nek hétfőn.

“Rossz érzés motoszkál bennem” – tette hozzá.

Trump legújabb vádaskodása a cleavelandi rendőrség járőregyesületének szélsőséges kijeltése után hangzott el. Az egyesület a dallasi mészárlás óta rendületlenül hangoztatja, hogy “vér tapad Obama kezéhez”, hiszen a két lelőtt fekete civil, Alton Sterling és Philando Castile halálát a rendőrség számlájára írta.

Szerintük az elnök a Black Lives Matter aktivisták szövegét fújja, és neki köszönhető a helyzet elfajulása.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »