Trump: soha nem fogok bocsánatot kérni azért, mert megvédem az amerikaikat

Trump: soha nem fogok bocsánatot kérni azért, mert megvédem az amerikaikat

trump-cpac-1487951508.jpgKemény beszédet mondott Donald Trump: nem érdekli milyen lesz a sajtója, az amerikai emberek biztonsága az első és ebből egy tapodtat sem enged. 

Kemény beszédet mondott Dolnald Trump amerikai elnök az amerikai konzervatívok kongresszusán (Conservative Political Action Conference).  A beszéd elsősorban azért volt érdekes, mert míg az amerikai és európai mainstream média mindent megtesz azért, hogy falhoz állítsa az elnököt – amit ráadásul úgysem fog megépíteni -, Trump továbbra is állja a sarat és egy tapodtat sem változtat politikáján. A most elmondott beszédében megint keményen nekiment a felelőtlen európai politikusoknak és a médiának. Ismerős ez valahonnan. 

„A külföldi terroristák nem lesznek képesek lecsapni Amerikában, amíg az országon kívül tartjuk őket.

Emberek, nézzék mi történik Európában! Sok bírálatot kaptam az utóbbi időben Svédországból. Egy nappal később azt kérdeztem, beszámol arról bárki mi történik ott? És kiderült, hogy nem igazán.

Nézzék meg mi történik ott. Szeretem Svédországot. Remek ország, remek emberek, szeretem Svédországot. Ők megértik, hogy igazam van. Az emberek megértik, hogy igazam van. Csak nézzék meg mi történik Svédországban. Nézzék meg mi történt Németországban. Nézzék meg mi történt Franciaországban. Emlékezzenek Nizzára és Párizsra.

Van egy barátom, nagyon tekintélyes fickó, aki szereti a fények városát. Szereti Párizst. Éveken keresztül, minden évben a nyár folyamán elmentek Párizsba a feleségével és a családjával. Egy ideje nem láttam őt. Amikor találkoztunk azt kérdeztem: Jim, mi a helyzet Párizsban? A válasz ez volt: Párizsban? Nem megyek oda többé. Párizs többé már nem Párizs. Négy-öt éve nem mennek oda. Pedig, ha valaki, akkor ő nem hagyná ki Párizst akár miért. Most azonban már meg sem fordul a fejében, hogy oda menjen.

Hírdetés

Emberek, nézzék meg mi történt a világunkkal. Nekünk okosaknak kell lennünk. Okosnak kell lennünk! Nem engedhetjük meg, hogy ez velünk is megtörténjen. Szóval engedjék meg, hogy annyira világos legyek, amennyire csak lehetséges:

Az országunkon kívül fogjuk tartani a radikális iszlám terroristákat, mégpedig amilyen gyorsan csak lehetséges.

Nem fognak minket eltántorítani ettől a folyamattól. Csupán napok kérdése, és teljesen új lépéseket fogunk tenni azért, hogy megvédjük az embereket és biztonságos helyként őrizzük meg Amerikát. Hamarosan meg fogják ismerni ezt az intézkedést.

Soha, de soha nem fogok bocsánatot kérni azért, mert megvédem az amerikai emberek épségét és biztonságát.

Ebben biztosak lehetnek. Ha ez azt jelenti, hogy rossz lesz a sajtóm, ha ez azt jelenti, hogy emberek rosszat mondanak rólam, hát legyen, ez nem fog zavarni. 

A saját polgáraink biztonsága az első.

<!– –>


Forrás:spiler.blog.hu
Tovább a cikkre »