„Trump-ot meg kell állítani”

„Trump-ot meg kell állítani”

március 1st, 2016

Az Economist és a Council on Foreign Relations frontális támadást indított a legnépszerűbb republikánus jelölt ellen. Az uralkodó elit nagyon nem szeretné, ha ő lenne a következő amerikai elnök.

Az Economist c. gazdasági lap publicisztikája az „Ideje kirúgni Trump-ot” (Time to Fire Trump) címet viseli. Néhány részlet a pánikkeltő jajveszékelésből:

„Amikor a közvéleménykutatók egy Trump – Clinton küzdelemről kérdezik az utca emberét, Ms. Clinton kevesebb, mint három százalékkal vezet a lehetséges republikánus jelölt előtt. Trumpnak elég ideje lehet arra, hogy megpróbálja bezárni az ollót. Egy recesszióba visszazuhanó gazdaság, vagy ha megvádolják Mrs. Clintont [itt az e-mail szerver botrányra utalnak – a szerk.] elégséges lehet.

Ez egy megdöbbentő kilátás. A dolgok, amiket Trump a kampánya folyamán mondott, méltatlanná teszik a világ egyik legnagyobb pártjának vezetésére, és Amerika vezetésére főleg… Trump a gyűlölet és az erőszak felbujtásával jutott előre. Annyira kiszámíthatatlan, hogy már maga a gondolat is, hogy magas pozíció közelébe kerülhet, félelmetes. Meg kell állítani.”

A Council on Foreign Relations által megjelentetett cikk pedig a következőket tartalmazza:

„ A new hampshire-i, dél-karolinai és nevadai győzelmek után Donald Trump egyértelműen a republikánus elnökjelöltségért folyó harc befutójának tűnik. Ezt úgy érte el, hogy grandiózus szlogeneket –„Ismét naggyá tesszük Amerikát!” – és fájóan kevés részletet mutatott fel.”

„Ha Trump olyan utasításokat adna a hadseregnek, mint amiket a kampányban mondott, a következmény egy válság lenne a katonai – polgári kapcsolatokban.”

„Egy Trump-elnökség veszélyezteti a második világháború után kiépült nemzetközi liberális rendet, amit amerikai elnökök fáradságos munkával építettek – egy szabadkereskedelemre és más demokráciákkal való szövetségre épülő rendszert.”

Trump eközben nem zavartatta magát, és látszólag ráerősítve a félelmekre, képes volt Mussolinitől idézni Twitter-oldalán. A sajtó nem kis megrökönyödésére.

De hogy kit is zavar ennyire Trump személye:

Itt látható a Council on Foreign Relations jelenlegi és tiszteletbeli igazgatóinak a listája, a pénzügyi világban eléggé prominens nevekkel:

Carla A. HillsRobert E. Rubin (Clinton pénzügyminisztere)David M. Rubenstein (befektető, milliárdos)Richard N. HaassJohn P. AbizaidZoë BairdAlan S. Blinder (korábbi Fed alelnök)Mary BoiesDavid G. BradleyNicholas BurnsSteven A. DenningBlair Effron (befektető)Laurence D. Fink (BlackRock vezérigazgató)Stephen Friedman (elnöki nemzetbiztonsági tanácsadó)Ann M. FudgeTimothy F. Geithner (volt pénzügyminiszter, new york-i Fed elnöke)Thomas H. GlocerStephen J. HadleyPeter B. HenryTomilson HillSusan HockfieldDonna J. HrinakShirley Ann JacksonJames ManyikaJami MiscikEduardo J. PadrónJohn A. Paulson (volt pénzügyminiszter, Goldman Sachs vezérigazgató)Richard L. PleplerRuth PoratColin L. PowellRichard E. SalomonJames G. StavridisMargaret WarnerVin WeberChristine Todd WhitmanDaniel H. YerginMadeleine K. Albright (Clinton külügyminisztere)Martin S. FeldsteinLeslie H. GelbMaurice R. Greenberg (korábbi AIG vezérigazgató)Peter G. Peterson (volt kereskedelmi miniszter, bankár)David Rockefeller (nem kell bemutatni)

És az Economist igazgatótanácsának tagjai:

Bottomley of Nettlestone PC, DL bárónőTim ClarkLord O’Donnell CB, KCB, GCBBryan SandersonRupert Pennant-ReaChris StibbsSir David BellJohn ElkannBrent HobermanSuzanne HeywoodZanny Minton BeddoesJowell bárónőSir Simon RobertsonLady Lynn Forester de Rothschild

Mivel gyakorlatilag a társadalom felső 0,01%-ának tagjai visítva követelik Trump bukását, könnyen lehet, hogy néhány hónap múlva valóban őt üdvözölhetjük az elnöki székben. Csak fel ne függesszék a demokráciát emiatt.

NIF: Amit könnyen megtehetnek, mivel ők uraljak Amerikát. A “demokrácia” csak a kulissza, amely mögött az amerikai PT tagjai  tevékenykednek!

Forrás: Orientalista.hu – Jack Fall

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Értelmezés, Szavazás, Tudósítás, Valóság Tagged: Donald Trump, lejáratási kampány, USA stratégiai hazugságok


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »