Trump most a New York Timesnak és a CNN-nek ment neki – micsoda véletlen

Donald Trump, a republikánusok elnökjelöltje szerint a sajtó egy része tisztességtelen vele, elfogult és nem korrekt. A New York-i üzletember elsősorban a The New York Times című napilapot nevezte inkorrektnek, a CNN hírtelevíziót pedig Hillary Clinton szócsövének minősítette. Ez az a két orgánum, amely a háttérhatalom abszolút támogatását élvezi.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét

Donald Trump hétfőn este, a Fox televízió egyik sztárújságírójának, Sean Hannitynek adott interjúban fejtette ki véleményét a sajtóról, kiemelve a The New York Times című liberális napilap inkorrektségét.

“A média nagyon tisztességtelen. Nagyon elfogult” – fogalmazott Trump. “Nézze csak meg a The New York Timest, akarom mondani, a bukott New York Timest, amely pár éven belül tényleg megbukik, hacsak nem vásárolja fel valaki, aki sok pénzt akar veszíteni. De a The New York Times rendkívül elfogult. Naponta három-négy cikket jelentetnek meg ellenem. Nem számít nekik, ha jól csinálok valamit, soha nem fognak rólam jót írni” – mondta a republikánus elnökjelölt.

Trump pár órával korábban hétfői kampányrendezvénye helyszínén, az ohiói Columbusban, a CNN hírtelevíziót kárhoztatta. Három Twitter-üzenetben is azt állította, hogy a CNN lényegében Hillary Clinton demokrata elnökjelölt szócsöve, a tévécsatorna műsorvezetői pedig szerinte teljesen elszakadtak a hétköznapi emberek valóságától, mert talán arra ügyelnek, hogy ne sértsék meg Hillary Clintont.

“Mikor látunk történeteket a Clinton Alapítvány korrupciójáról, vagy Hillary Clinton +fizess a részvételért+ játékáról a külügyminisztériumban?” – tette fel a kérdést Twitter-bejegyzésében Donald Trump.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »