Trump már 23 éve tudta, mi lehet a veszte

Egy új-zélandi tévécsatorna archív felvételei között rábukkant egy 23 éves, Donald Trumppal készült interjúra, melyben a mostani republikánus elnökjelölt arról beszél, hogy a nőkről kialakított nézeteivel csak akkor lenne probléma, ha politikai szerepkört töltene be.

Donald Trump az elmúlt napokban férjezett nőkről, bútorvásárlásról és testrészekről fejtette ki tapintatlan, vulgáris és egyértelmű véleményét. Mikor felelősségre vonták, azzal védekezett, hogy férfiak között elfogadható az ilyen fajta társalgás, hiszen az elnökválasztási kampányban nem fontosak a színfalak mögött elsuttogott, sértő megjegyzések – írja az Independent.

Ilyen imázzsal nem törhet politikai babérokra – vallotta be Trump

Úgy tűnik, Donald Trump republikánus elnökjelölt nem fogadta meg az 1993-mas, ingatlanmágnás Donald Trump tanácsát. A TV3 archív felvételen iparmágnás pozíciójáról, de főként az őt körbevevő gyönyörű nők csoportjáról kérdezték:

Owen Poland: Élvezi, hogy ilyen színben tüntetik fel a médiumok?

Trump: Nem, nem élvezem kifejezetten. De ilyennek látnak. Szerintem a nők egyszerűen gyönyörűek, ha őszinte akarok lenni, vannak nők, akik sokkal gyönyörűbbek a többieknél – Ezért is szerencsés, hogy nem kell politikai szerepkört betöltenem.

Majd hozzátette, hogy rendívül népszerű, ami ezzel jár, de szeretné megváltoztatni a róla kialakult képet. Inkább üzletemberként szeretne híressé válni.

A tévécsatorna az évek alatt átalakult, ma már Newshubnak hívják, de a helyi politikai főszerkesztő, Patrick Gower szerint Trump igazán megfogadhatná egykori énje jóslatát.

A videón szereplő Owen Poland ma már szabadúszó újságíróként dolgozik. Ő így nyilatkozott az előkerült felvételről: ”Vicces, amikor egy 23 éve elhangzott félmondat miatt így visszanyal a fagyi”

Új-Zéland miniszterelnöke sem hagyta szó nélkül a felvétel felbukkanását. Bár John Key inkább Trump 2005-ös kijelentéseit nevezte visszataszítónak, de mivel még nem nézte meg az archív felvételt, csak ennyit fűzött hozzá: a téma már kezd egysíkúvá válni.

(Híradó – Independent)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »