Trump – Jennifer Holliday elvállalta, majd lemondta

Jennifer Holliday énekesnő elvállalta, hogy fellép Donald Trump megválasztott amerikai elnök pénteki beiktatási ünnepségén, aztán ezt váratlanul lemondta. Kedden egy televíziós műsorban felfedte a „műsorváltozás” okát: halálos fenyegetéseket kapott.

Az 57 éves, színes bőrű színész-énekesnő korábban négy amerikai elnök – George W. Bush, Bill Clinton, George H. Bush és Ronald Reagan – beiktatási ünnepségén is fellépett. Most az ABC televízió kora délutáni beszélgetős műsorában könnyezve mondta el, hogy durva fenyegetéseket kapott miután tudatta: fellép Donald Trump beiktatási ünnepségének koncertjén.    

Hírdetés

„A bejelentést követő napon mintha az egész világ ellenem fordult volna. Twitter-bejegyzésekben és Instagram-üzenetekben támadtak nekem, leniggereztek és halálos fenyegetéseket is kaptam” – mondta a Tony-díjas énekesnő.

A tévéműsorban értésre adta, hogy azért vállalta el a fellépést – ahogy ezt az egyik közösségi oldalon is már nyilvánosságra hozta -, mert művész, és mert szereti Amerikát.

Korábban több ismert művész visszautasította, hogy fellépjen Donald Trump január 20-i beiktatási ünnepségén. A ceremónia idején számos csoport és mozgalom tüntetésre készül.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »