Trükkös csalókra csapott le a rendőrség – ez a beszédes nevű kis O. Heléna

Őrizetben az a két férfi és egy nő, akik egy idős asszonytól akartak több tízezer forintot és arany ékszereket kicsalni – írja a police.hu.

Magyar Menedék - Sitchin

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága csalás vétség kísérlet miatt indított eljárást H. Zsolt 18 éves, L. Gyula 21 éves és O. Heléna 41 éves budapesti lakosok ellen.

A gyanú szerint L. Gyula hívott fel 2016. június 13-án éjfél körül egy idős asszonyt – a fiának kiadva magát –, és több százezer forintot, valamint két arany gyűrűt kért tőle arra hivatkozva, hogy balesetet szenvedett. Az értékekért H. Zsolt egy taxival érkezett a sértett Budapest III., Szőlő utcai lakásához, de az idős asszony helyett már a rendőrök várták.

Az óbudai rendőrök 2016. június 13-án éjjel a helyszínen elfogták a 18 éves férfit, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás során a rendőrök beazonosították a férfi két társát, L. Gyulát és O. Helénát, akiket a BRFK Kiemelt Ügyek Főosztálya Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai és az óbudai nyomozók 2016. június 13-án délután egy érdi családi házban fogtak el. A rendőrök az elkövetőket gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »