"Trianon, nemnemsoha, hiszekegyhülyeség!" – a millások a Fidesznél is jobban megünnepelték Trianont

"Trianon, nemnemsoha, hiszekegyhülyeség!" – a millások a Fidesznél is jobban megünnepelték Trianont

A Milla mint egyesület már régen megszűnt, az egész libsi hepajt elkezdő Facebook-oldaluk azonban máig üzemel. A szellemiségük azonban sajnos nem halott, tegnap ismét előbuggyant belőlük, hogy kívülállóként mit gondolnak a magyar nemzetről.

A Fidesz sem volt különb

A politikában azonban nincsen lehetetlen, Orbán is most szélsőjobboldali Brüsszel torz szemüvegén keresztül, pedig a Liberális Internacionálében kezdte. Emlékeztetőül nézzük meg, hogy a Fidesz honnan indulva alakította meg a "nemzeti ügyek kormányát". Gyászolni már 1990. június 4-én sem akartak, a néma felállás helyett inkább későbbi gyakran gyakorolt jó szokásukhoz híven kivolultak a a parlamenti ülésteremből.

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselõtársaim! Mindenekelõtt jelenlétellenõrzést tartunk. Kérem képviselõtársaimat, nyomják meg az "igen" gombot (308). A tábla 308 jelenlevõ képviselõt mutat. A bejelentetten távollevõ képviselõ száma 13. ÁIlamtitkáraink közül többen feltartották kezüket. Kérem, ismételjék meg (6). Azokról az államtitkárokról van szó, akiknek jelenlegi ülõhelyén a képviselõi gomb megnyomására nincs lehetõségük. Ezek szerint a jelenlevõk száma 314-re módosul. Köszönöm. Tisztelt Képviselõtársaim? Több oldalról fordultak hozzám képviselõtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselõtársaimat, álljunk fel! (Egyperces néma felállás, a FIDESZ képviselõi kivonulnak.) Köszönöm szépen.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »