Tragikus közúti baleset Úszor határában

Tragikus közúti baleset Úszor határában

ÚSZOR. Két fiatal vesztette életét a hajnali órákban a Somorja és Úszor közötti útszakaszon történt közúti balesetben. A huszonhat éves lõcsei illetõségû gépkocsivezetõ elveszítette gépkocsija fölött az uralmat és három utasával a gépkocsiban egy fának hajtott.

A tragikus közúti baleset éjszaka fél háromkor történt. A Renault Megan volánja mögött ülõ 26 éves lõcsei gépkocsivezetõ Úszor (Kvetoslavovo) felé tartott, amikor ismeretlen okok miatt áthajtott a menetiránnyal szembeni közlekedési sávba és egy fának ütközött. A becsapódás fõként a gépkocsi hátsó részét érte, ahol a 18 éves nagymagyari (Zlaté Klasy) lány és a 21 éves lõcsei fiatalember utazott. Mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek , sérüléseikbe a helyszínen belehaltak. A mentõk mindkettõt kórházba szállították. A lõcsei gépkocsivezetõ alkoholtesztje negatív lett.

„A rendõrség azonnal hozzáfogott a Dunaszerdahelyi járásban lévõ Somorja és Úszor között 2.20 órakor történt baleset dokumentálásához. A II/503 számú közutat a rendõrség lezárta, a forgalmat a helyszínelés befejezéséig, vagyis reggel 7.30 óráig lezárta. Az esetet átvette a nyomozótiszt, a baleset okát és az elkövetõ bûnösségének mértékét további kivizsgálást követõen állapítja meg” – nyilatkozta Martina Kredatusová, nagyszombati rendõrség szóvivõje.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »