Továbbra is folytatódik a gyűjtés a terrorváddal meghurcolt hazafiak megsegítésére

A Magyarellenesség.com felhívása:

Fogjunk össze a jogtalanul meghurcolt székely fiatalokért! Két székelyföldi hazafit, Beke Istvánt és Szőcs Zoltánt, bizonyítékok nélkül hurcolták el Bukarestbe, és vádolták meg terrorizmussal, a jogtiprásokkal teli eljárásban, Istvántól petárdákat, csillagszórót és airsofteszközöket koboztak el, míg Szőcs Zoltántól Wass Albert-könyveket és nemzeti jelképeket.

Két olyan hazafiról van szó, akik törvényesen, de megalkuvás nélkül küzdöttek a magyar megmaradásért, az autonómiáért, jogaink betartásáért, hagyományaink és történelmünk megismertetéséért. (Valószínűleg ez volt a nagy bűnük, amiért éveken keresztül lehallgatták őket, mint valami közönséges bűnözőket.)

Anyagi támogatást az alábbi számlaszámokra lehet küldeni:
Számlatulajdonos neve: Szőcs Melinda
SWIFT kód: BTRLRO22.
Közleménybe írjuk bele, hogy “gyűjtés” (gyujtes).
Bank neve: BANCA TRANSILVANIA S.A.

RO10BTRLEURCRT0240034001 – EURO
RO65BTRLGBPCRT0240034001 – GBP
RO23BTRLHUFCRT0240034001 – HUF
RO60BTRLRONCRT0240034001 – RON

Illetve a magyarellenesseg.com PayPal-címére (jovoteam@yahoo.com), megjegyzésnek írják oda, hogy "Támogatás Beke Istvánnak és Szőcs Zoltánnak". A PayPal-címre támogatást küldők nevét, vagy kérés szerint a monogramját a cikk alján közzétesszük, a bejövő összeggel együtt, amelyet eljuttatok az erdélyi HVIM egyik vezetőségi tagjának, Szőcs Csongornak. Akik anyagi helyzetük okán nem tudnak támogatni, őket arra kérjük, hogy osszák meg a felhívásunkat minél több helyen, küldjék el ismerőseiknek, barátaiknak, mutassuk meg, hogy képes összefogni a magyarság!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »