Tottit Amerikáig üldözheti Spaletti haragja

Tottit Amerikáig üldözheti Spaletti haragja

Minden jel arra utal, hogy a következő szezonban Rómában már nem játékosként számolnak Francesco Tottival, aki így az Egyesült Államokban köthet ki.

Francesco Totti, az AS Roma ikonja és a csapat edzője, Luciano Spaletti az elmúlt hetekben elég komolyan összevesztek, legalábbis a klub tájáról érkező hírekből ezt lehetett kiolvasni. Aztán pár napja állítólag elásták a csatabárdot, de ettől még nem lett biztosabb a klubnál a 39 éves csatár jövője, aki egyelőre még be-beszáll a mérkőzések végére, de jövőre lehet, hogy már csak a szakmai stábban számolnak vele az Örök Városban.

Totti azonban még játszana egy kicsit, ajánlata is van; a Premier League meglepetés-listavezetője, a Leicester City csábítja, annak is olasz menedzsere, Claudio Ranieri látná legszívesebben a csapatnál a rutinos a csatárt.

Viszont a Sky Sports információi szerint Totti inkább az amerikai kalandot favorizálná, és a New York Cosmos lehet a karrierje következő állomása. A csapatról azt kell tudni, hogy a NASL-ben szerepel, ami európai szemmel az amerikai másodosztálynak felel meg, persze a sajátos tengerentúli jegyekkel. Tottinak a realos Raúl taposta ki az utat, ő már lehúzott itt egy szezont 2014 és 2015 között.

Ha az olasz világbajnok csatár a szezon végén váltana, akkor egy 24 éves római karriert zárna le, ami szinte páratlan a mai modern topfutballban.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »