Totál hülyét csinált Orbán rajongóiból egy facebookozó

Ágoston László érdekes kísérletbe fogott: kiposztolt egy iszlám világot méltató szöveget a közösségi oldalra, majd az írást meg is hirdette Orbán Viktor követői számára (azaz, hogy biztosan eljusson a poszt a rajongók falára).A szöveg így szólt:

„Azt gondolom, hogy minőségi, szeretetteljes és boldog életet csak olyan országban lehet élni, amely a tisztelet kultúráján alapszik, következésképpen a tisztelet hangján beszél. Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják és az iszlámot, a muszlimok, arabok civilizációs gyökereit is rendkívül nagyra értékelik. Az iszlám egy nagy lelki és szellemi építmény, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket. És nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük.”

A Fidesz-rajongók egyből rácuppantak, sorra kérdezték, hogy melyik őrült mondta el ezt a szöveget? Kiderült, hogy a szép szavak nem valami ballib migránssimogató korteskedése, hanem Orbán Viktor 2015-ben, arab bankárok előtt elmondott beszédének részlete. A felvételt nem sikerült megosztani, de egy fotót ide tudtunk róla varázsolni:

Forrás: Nemzeti Hírháló

Orbán Viktor veje szeret üzletelni – akár még FBI által körözött arabokkal is. Erről egy áprilisi cikk elérhető ITT

Létezik az a pénz, amennyiért letelepedhetsz Magyarországon! A letelepedési kötvény bizniszről bővebben ITT

Békéscsaba, 2016. augusztus 17.

Összeállította: F. I.  


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »