Törvénytelen kampánypelus

(…) “Orbán nem pelenkázza az unokáját. A szenzációs bejelentés végigsöpört a hazai elektronikus sajtón, miután a Habony médiabirodalom gyöngyszeme, az ingyenes Lokál a népszavazás előtti cukiságként terjedelmes interjút közölt a kormányfővel, amelynek első kérdése a fontos nagypapai feladatra vonatkozott.

A Fidesz kommunikációs kampánygurujának fejében máris kattognak a számok a népszavazás előtt megszerzett bizonytalan szavazókról, könnyekig meghatott dédikről, nagymamákról, kismamákról és az ő barátnőikről. Hogy még jobban megdolgozzák a hasonló családi idillre vágyó, és egyben saját famíliájuk voksolási hajlandóságát is befolyásolni képes, eddig bizonytalan női szavazókat, a szövegnél is remekebb kampányfotót csatoltak a vasárnapi népszavazás elé időzített ragacsos kezdetű beszélgetéshez. A képen ott büszkélkedik miniszterelnök nagymamája, anyuka, a legnagyobb lány és az egyébként tényleg helyes, pufók unoka, Aliz. A kép szélén mellékesen ott ül maga az ország és Európa megmentője, aki annyira elfoglalt, hogy csak ilyen remek családi idill megörökítése fér bele az idejébe, a peluscsere már nem.

Azt mindenki látja, hogy Orbán Viktor minden törvényes és törvénytelen eszközt megengedett kampánystábjának, hogy elérjék a népszavazás érvényességét, teljesen logikus tehát saját családja nőtagjainak mozgósítása is.” (…)


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »