Törökország 3 milliárd eurót kért, már 20 milliárdnál tart

A pofátlan követeléseitől megfagyott a levegő a csúcstalálkozón

Az Európai Unió és Törökország közötti találkozón a migránsválság kezelését tárgyalták a felek. Ahmet Davutoglu török miniszterelnök leszögezve, hogy nem fogja zsarolni az EU-t. Ám a török delegáció 3 milliárd euróval több támogatást kért, valamint mielőbbi vízummentességet a török polgároknak, ezen kívül kérte gyorsított eljárásban az EU-tagságot.

Követelte, hogy az unió fizesse meg minden önkormányzati infrastrukturális költséget, a Törökországban lévő szír menekültek oktatását, egészségügyi ellátását, valamint anyagi támogatását.

A csúcstalálkozó előtti napon a török miniszterelnök Angela Merkeltől és a holland Mark Ruttétól (Hollandia az unió soros elnöke) 20 milliárd eurót kért. Néhány diplomata a török alkudozást egy török bazárhoz hasonlította. Miért is mer követelőzni a török? Ki is jelentette, hogy „Egész Európa jövője van jelenleg az asztalon. Törökország nélkülözhetetlen Európa túlélésében!”

Forrás: breitbart.com/Facebook

sokkaljobb-kommentár: Még az is lehet, hogy az Iszlám Állam túlélésében is… A török–szír határon elég furcsa üzletkötések zajlottak, odahordta az Iszlám Állam a lopott olajat a menekült táborok mellé, és az üzlet végeztével bement a táborokat megszabadítani az ENSZ-adományoktól. Egy idő után az ENSZ megelégelte a dolgot, és kivonult. A török elnök (Erdogán) fiát nemrégiben Olaszországban (Bolognában) elfogták… Az uniós pénz lehet, hogy jól jönnek, mert valószínűleg elég magas lehet az ezer szobás(!) elnöki palota fenntartási költsége. Később még az is lehet, hogy a migránsok török útlevéllel fognak bejönni Európába. Ha nincsenek Amerika hamis zászlós hadműveletei, Európa a béke szigete lenne.  

Elég sok (másfél millió körül) migráns van Libanonban és Jordániában is. Ez a két ország az unióban szóba se kerül, pedig egyre lehetetlenebb helyzetbe van ez a két kis ország! Ők nem üzleteltek az Iszlám Állammal. Jönnek befelé Kadhafi meggyilkolása óta jócskán Líbián keresztül az afrikai négerek, egyre több a probléma miattuk is. Azokat is szét fog kelleni osztani az uniós országokba, ami fel fogja gyorsítani Európa tönkretételét.

A török követelést szét fogja osztani tagállamokra az unió, nem a központi büdzséből lesz kifizetve. Ebbe a követelésbe több tagállam bele is bukhat. Magyarországnak a kormány és a jegybank költekezési kedve, korrupciói tetejére már csak ez hiányzik. Meg az idetelepülő amerikai hadsereg (Székesfehérvár) eltartási kötelezettsége.

Békéscsaba, 2016. március 8.

F. I. – T. Z. 

Emlékeztető: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból) 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »