TOP10: Király miatt is szerették a spanyolok az Eb-t

A mackónadrágos rekorder az üde színfoltok között.

A spanyol AS című sportlap az Európa-bajnokság végéhez közeledve összeszedte a franciaországi torna 10 olyan jellemzőjét, amely miatt szerethető volt a kontinensviadal – írja a csakfoci.

A felsorolásban a magyar válogatott kapusa, Király Gábor is helyet kapott, akinek a mackónadrágját természetesen ezúttal is kiemelték. A lap szerkesztői az üde színfoltok közé sorolják a magyar hálóőrt, aki a belgák elleni nyolcaddöntőn 40 évesen és 86 naposan védte a nemzeti együttes kapuját. Ezzel Király lett az Eb-k történetének legidősebb játékosa, átadván a német Lothar Matthäus korábbi rekordját a múltnak.

Ezért volt érdemes nézni az Eb-t az AS szerint:Az izlandi válogatott és a szurkolóiAz északírek játékosáról, Will Griggról szóló dalAntonie GriezmannA marseille-i Vélodrome StadionKirály GáborA walesi válogatottBelgium második számú mezeA Pannini matricákAntonio ConteA remekül szereplő házigazda francia válogatottCsatolt_cikkek: Olvasta már?Ezzel idegesítette fel Ronaldót Király GáborMúzeumba kerül Király Gábor mackójaRovatok: SportTelepülés: VilágCímkék: sport, labdarúgás, szurkolók, EURO 2016, Király Gábor, 2016-os franciaországi Európa-bajnokságForrás: Csakfoci


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »