Többet tehetsz, mint gondolnád! – A Jobbik IT trianoni felvilágosító kampánya

A Jobbik Ifjúsági Tagozat idén már harmadik alkalommal indította el felvilágosító kampányát „Többet tehetsz, mint gondolnád!” címmel, melynek keretében szeretnénk felhívni a figyelmet a trianoni békediktátum máig ható következményeire – írja közleményében a Jobbik Ifjúsági Tagozat. Alább a folytatás.

Mindig is fontosnak tartottuk azoknak a témáknak a felkarolását, amelyek terén véleményünk szerint a média és más tényezők kártékony hatásait ellensúlyozni kellene. Ilyen például a gyermekvállalás fontosságáról szóló kampányunk, a karácsony előtti karitatív akcióink és ilyen Trianon témája is.

Ezúttal is készítettünk egy figyelemfelkeltő szórólapot, amelyet az ország több száz településén 40 ezer példányban osztunk szét, de az internet adta lehetőségeket kihasználva a Facebookon és más online felületeken is folytatjuk az akciót.

Nem a múltba révedés, a kesergés a célunk, hanem előre tekintünk: fontos lenne tudnia mindenkinek, hogy mit tehetünk napjainkban a Trianon okozta fájdalmak enyhítésért. Emellett persze azt is lényegesnek tartjuk, hogy minél több embernek felnyissuk a szemét és emlékeztessük őket a trianoni békediktátumra és annak máig ható tragikus következményeire. Szeretnénk erősíteni a társadalom empátiáját is rávilágítva arra, hogy az országnak bármelyik lakosa kerülhetett volna hasonló helyzetbe.

Biztatunk tehát mindenkit, hogy emlékezzen és emlékeztessen Trianonra, minél többször látogassa meg elszakított területeinket, és a maga eszközeivel támogassa magyar testvéreink önrendelkezési törekvéseit!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »