Több sérültje is van egy borzalmas kárpátaljai balesetnek (Fotók)

A hátborzongató baleset október 11-én a kárpátaljai Huszton, az egyik helyi töltőállomás közelében történt, ahol egy Mercedes és egy Opel ütközött össze.

Október 11-én kijevi idő szerint körülbelül 23 órakor a helyi rendőrséghez egy balesetről érkezett bejelentés – adta hírül a Zakarpatszkij Korrespondent.

A helyszínre érkezett rendőrök megállapították, hogy Huszton, az Ivan Franko utcán összeütközött egy Mercedes Sprinter és egy Opel Vivaro típusú mikrobusz. A Mercedes sofőrje egy 39 éves herincsei (Horincsovo, Huszti járás) lakos, a másik jármű vezetője egy 43 éves úrmezei (Ruszke Pole, Técsői járás) lakosú férfi volt.

A karambol következtében mindkét sofőr, valamint még két személy az intenzív osztályra került. További öt személy állapota nem annyira súlyos.

Az ügyben eljárást indítottak, s tart a vizsgálat.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Ittas sofőr okozott balesetet MunkácsonTragédia! Autóbalesetben vesztette életét a fiatal futballistaKözlekedési baleset a Kárpátokban: folyóba zuhant az utasokkal teli autóRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Huszti járás›HusztCímkék: Kárpátalja, közúti baleset, autóbaleset, baleset, kékfény, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »