Több mint száz fiatal ugrott egymásnak

Bexley legalább öt különböző helyszínén alakultak ki tömegverekedések, két fiatal kórházi kezelésre is szorult.

Hét, tizenöt és huszonegy év közötti férfit tartóztattak le az Egyesült Királyságban, miután Bexley legalább öt különböző helyszínén alakultak ki tömegverekedések – adta hírül a The Independent. A több mint száz főből álló tömegverekedések után két fiatalt is kórházba kellett szállítani.

A hatóságok szerint a harcok 19-én, délután fél öt körül törtek ki a Bexley Broadwaynél, és a londoni rendőrség komolyabb zavargásokkal foglalkozó részlegét is ki kellett vezényelni. Egy helyi lakos arról számolt be: sokkolta, amikor látta, ahogy iskolai egyenruhát viselő fiatalok esnek egymásnak. Hozzátette: hosszú ideje ez az első eset, hogy különféle bandákkal kapcsolatos problémák merülnek fel.

A rendőrség közölte, huszadika estére is a helyszínen marad, hogy erősítse a helyi közösség biztonságérzetét, továbbá együttműködik a környező iskolákkal is.

Jeff Boothe főfelügyelő arról számolt be: több mint negyven riasztás érkezett a rendőrségre, és legalább öt különböző helyszínen történtek összeütközések.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »