Több mint 900 csomag csempészcigarettát találtak a kárpátaljai határőrök egy német állampolgárnál

Szeptember 25-én a csapi határőrség alkalmazottai és a vámtisztviselők együttműködve újabb csempészkísérletet akadályoztak meg.

A cigarettát az államhatáron egy német állampolgár akarta átcsempészni egy 2003-as kibocsátású BMW márkájú gépkocsijával – számol be a Mukachevo.net.

Az 1972-es születésű német férfi a vámellenőrzéshez a zöld folyosót választotta, azonban a határőrök egy mélyreható vizsgálatra továbbították a gépkocsit.

Az alapos felülvizsgálat során 920 csomag LM márkájú ukrán cigarettára bukkantak. A lefoglalt dohányáru és a gépkocsi becsült ára összesen több mint 226,5 ezer hrivnya – jelentette az ukrán Állami Határszolgálat sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Egy cigarettacsempész hölgyet füleltek le a debreceni pénzügyőrökÜzemanyagtartályába rejtette a csempészcigarettát egy magyar állampolgárKözel 7000 doboz csempészcigarettára bukkantak a határőrök HaranglábnálRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Ungvári járás›Csap (Чоп)Címkék: cigarettacsempészet, Kárpátalja, Ukrán Állami Határszolgálat, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »