Több mint 150 ezer hrivnya értékben találtak kábítószert egy férfinál Ungváron

Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron egy büntetett előéletű férfinál a házkutatás során több mint 150 ezer hrivnya értékben találtak tiltott anyagokat.

Az ungvári rendőrök és a kábítószer-ellenes osztály alkalmazottai együttműködve bíróság által engedélyezett házkutatást végeztek a 46 éves férfi lakásában – adta hírül a Zakarpatszkij Korrespondent internetes hírlap.

A férfit korábban kábítószer-kereskedelemért elítélték. A férfi és az élettársa ezúttal egy lakást béreltek ki azért, hogy árulni tudják a kábítószert.

A házkutatás során a rendőrök 150 gramm marihuánát, 10 gramm metamfetamint, és elektromos mérleget is találtak. A házkutatáskor a lakásban tartózkodtak a férfi ügyfelei, akik drog hatása alatt voltak.

A talált anyagokat szakértői vizsgálatra továbbították. Ha bebizonyosodik, hogy valóban kábítószert találtak, az ungvári férfi ismét börtönbe fog kerülni – jelentette a Kárpátaljai rendőrség sajtóosztálya.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Ungvári járás›UngvárCímkék: kábítószer-kereskedelem, kábítószer, Ungvár, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »