Több millió kenőpénzt kaphatott Rogán Vizoviczkitől

Több millió kenőpénzt kaphatott Rogán Vizoviczkitől

Rogán Antal több millió forint kenőpénzt kaphatott Vizoviczki Lászlótól. Egy interjú alapján a diszkókirály csak így nyithatta meg évről évre az egyik vendéglátóhelyét.

Rogán Antal engedélye nélkül nem nyithatta meg kerthelyiségét az egykori diszkókirály – állítja egy név nélküli tanú a Nemzeti1 online Televíziónak adott interjúban. Az asszony, aki saját biztonságára hivatkozva, arc és név nélkül nyilatkozott azt mondta, hogy Vizoviczki László például 2011-ben négy millió forinttal fizette le a belváros akkori polgármesterét, aki azóta a miniszterelnök kabinetfőnöke. A nő, aki a Vizovickivel szemben indított büntetőperben negyedrendű vádlott hozzátette, hogy Rogán Antal futárokkal nem tárgyalt, csak az éjszakai életből is ismert vállalkozóval volt hajlandó találkozni.

„Ha Túrós bemehetett volna Rogánhoz, akkor bement volna és elintézi, de nem tudta ezt elintézni. Ez Túróst, meg az ügyvezetőket természetesen zavarta, hiszen jóval később nyitott a terasz abban az évben, május elseje helyett júliusban nyitott a terasz, mert a főnök nem ért rá, hogy bemenjen, többször üzent a Túrós is, hogy át kéne vinni azt a pénzt Rogánnak, és aztán egyszer a főnök ráért, és akkor bevitte ezt a pénzt Rogánnak” – mondta a hölgy.

Feljelentést tesznek

Az interjú miatt feljelentést tesz a Miniszterelnöki Kabinetiroda, közleményükben azt írják, hogy a Jobbik TV videója egy arctalan hazugság. Ugyanakkor minden sajtóorgánumot, aki az interjút leközli jog eljárással fenyegetik.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »