Tizenkét évre ítélhetnek el egy kárpátaljai férfit, mert megpróbált megerőszakolni egy 12 éves kislányt

Egy hónappal ezelőtt az Újdávidháza (Nove Davidkovo, Munkácsi járás) és Nagylucska (Veliki Lucski, Munkácsi járás) falvak között található mezőn egy 28 éves férfi kiskorú lánnyal próbált szexuális kapcsolatot létesíteni.

Megállapítást nyert, hogy a Munkácsi járás egyik településének lakosa fizikai erőszakot használva a földre lökte a 12 éves lányt, annak akarata ellenére letépte ruháit és megpróbálta megerőszakolni. A kislány ellenállása miatt szerencsére a bűncselekmény nem sikerült.

Az elkövető azonosítása után a helyi ügyészség Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 152. cikkelye értelmében (nemi erőszak kísérlete kiskorú személy ellen) eljárást indítottak a támadó ellen – tudatja a Mukachevo.net.

Augusztus 19-én az ügyész és a nyomozó vádiratot továbbított a bíróságra.

A bírósági tárgyaláson az ügyész azt kérte a bíróságtól, hogy megelőző intézkedésként tartóztassák le a férfit, mivel az különösen súlyos bűncselekményt követett el. A támadót akár 12 évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik.

A Munkácsi Járási Bíróság határozata szerint az erőszaktevő a rácsok mögött fogja megvárni a végső döntést.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Csoportos nemi erőszakról árulnak videókat IndiábanNemi erőszak miatt ítélték el a rendezőtBrutális nemi erőszak sorozat Indiában: 4 éves kislány is az áldozatok közöttRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Munkácsi járás›MunkácsCímkék: nemi erőszak, kiskorú, Kárpátalja, Munkács, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »