Thx Colleen Bell, thx Amerika!

Thx Colleen Bell, thx Amerika!

Mielőtt elsüllyedne a korrupció mocsarában a magyar kormány, az Egyesült Államok külső ellenségképpel ajándékozza meg a Fideszt. Már Angela Merkel tündöklése idején is tapasztalatuk, hogy a német kancellár minden egyes impotens, kétszínű, ellentmondásos nyilatkozatával Orbán Viktort igazolta.

Most megint el lehet majd mondani, hogy Magyarországgal szemben egy külső ellenségkép keletkezett, összefogásra van szükség.

Washington saját maga jelentkezett be, hogy szívesen lenne vörös posztó, ami ellen a nyomorgó Magyarország ölre mehet, ami miatt megint nem látjuk azt, hogy mindeközben még azt a kést is lopták, elmutyizták, amit a hátunkba döfnek.

Hírdetés

Düböröghet a válságkormányzás, a kríziskommunikáció. Orbán most majd arról beszélhet, hogy a határon túli magyarok szavazati joga miatt szabadságharcolni fog, nem kell szóba hoznia a mutyikat. Ebben az a szomorú, hogy hazafias szemmel nézve nem is tehetünk mást, minthogy a saját országunk szuverenitása mellett kiállunk.

A konstans szükségállapot a regnáló rezsim érdeke, ennek az érdeknek tökéletesen aláfekszik nem csupán a továbbra is megoldatlan migránskérdés, hanem a magyar baloldal elaggott pártpalettája, Brüsszel és immáron újfent, ismét Washington is.

Egyet azért ne felejtsünk el!

A lopás, a rablás önmagában is bűncselekmény, de aki szükségállapot idején fosztogat azt egyes országokban a helyszínen agyonlövik…


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »