Tévedtünk tegnap, ez a legalja: kampányol az LMBTQXYZ szövetség

Tévedtünk tegnap, ez a legalja: kampányol az LMBTQXYZ szövetség

Tegnap azt mertük állítani, hogy a Magyarországi Cigány Párt videója a kampány eddig legsötétebb pillanata, de be kell látni, hogy tévedtünk. Ezért elnézést is kérünk. Ma jelent meg az LMBT(QXYZ tetszőleges betűkkel tovább bővíthető) Szövetség választásra sarkalló videója.

Ez az anyag klasszikus értelemben nézve, nem választási kampány, csak választási kedvet növelőnek szánt videó. Ezen a mi fajtánk csak mosolyogni tud jobb esetben, rossz esetben ökölbe szorul a keze. Úgy gondoltuk bár érdekes, de nem érdemel különösebben szót, hogy 63 plakátot helyeztek el az országban, de ezzel a videóval már kellően érdekes lett mozgolódásuk.

Hírdetés

Megtudhatjuk ebből a kisfilmből, hogy választhatunk hajszínt, stílust, óvszert, példaképeket, értékeket, irányt, módszert, függőséget, pozitúrát… De mindenképpen válasszunk. Csodás. Nem tudom, hogy ezzel a mély mondanivalóval, most éppen mit is kezdenek a kedves olvasók. Én, azt hiszem most keresek egy csendes kis barlangot, ahová elvonulok ezt emésztgetni.

Nyilván megkérdőjelezhető, hogy honnét van erre pénzük – és bár a napnál is világosabb, hogy a baloldali összeborulás támogatóinak a vitorlájába terelgeti a szelet – felmerülhetne az álnaiv kérdés, hogy miért pont ilyenkor kell hangosan megszólalni, és a nyilvánosság előtt produkálni magukat, mint a 4 éves szégyenlős kisgyerekeken, akiknek csak vendégségben nyílik ki a csipájuk.

Tudjuk, hogy egy időben dörgölőztek egymásnak Mesterházyval, január 28.-án tárgyaltak is egymással, és bár formális szövetségről és támogatásról nem tudunk, mégsem kérdéses, hogy kire szavaztatja a kétes indentitású támogatóit ez a „civil” szervezet.

Tehát, új első van a képzeletibeli „a választás legsötétebb pillanata” feliratot viselő dobogónkon.
Tapsoljuk meg, megdolgoztak érte…


Forrás:nemzeti.net