Tesó, adj má egy cigit! Meg a telefonodat is!

Tesó, adj má egy cigit! Meg a telefonodat is!

Annyira tipikus rablásról számolt be a rendőrség honlapja, hogy az már közhely.

A hír szerint a rendőrség azonosította, majd rövid időn belül elfogta a feltételezett tetteseket, akik a megalapozott gyanú szerint egy fábiánházi buszmegállóban kiraboltak egy férfit.

A gyanúsítottak, egy 16 és egy 18 éves srác március 5-én a hajnali órákban leszólítottak egy fábiánházi buszmegállóban várakozó 26 éves mérki férfit, akitől először cigarettát, majd értékei átadását követelték.

Mivel a sértett nem tett eleget a követeléseiknek, ezért támadói bántalmazták, majd erőszakkal elvették a kabátjában lévő mobiltelefonját és készpénzét, végül távoztak a helyszínről.

A sértett a történteket követően a közeli lakóktól kért segítséget, akik értesítették a rendőrséget. A feltételezett elkövetőket a nyomozók rövid időn belül azonosították, Nagyecseden elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök a férfiaknál tartott házkutatások során az eltulajdonított értékeket megtalálták és lefoglalták.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság a gyanúsítottakat őrizetbe vette és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »