Terrortámadás veszélye miatt ürítettek ki több utcát

Egy tervezett terrortámadás miatt fegyveres rendőrök lepték el a németországi Chemnitz egy részét – az utcákat kiürítették, a robbantás megakadályozták.

A rendőrség egy irányított robbantást hajtott végre a kiürített területen, de a fenyegetés mögött álló személyt vagy személyeket még mindig keresik. A rendőrök egy bombatámadásról kaptak információkat, ezután kezdték meg az akciót – írja az Independent.

Az akció a reggeli órákban kezdődött, sok családot a fegyveres rendőrök ébresztettek azzal a hírrel, hogy azonnal el kell hagyniuk az otthonukat és a környéket.

Az akció még folyamatban van, ezért a rendőrök azt kérték a lakosoktól, hogy ne készítsenek fotókat, és semmilyen információt ne osszanak meg a közösségi oldalakon, mert ezzel a támadó menekülését segítenék.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Orbán: legalább olyan keménynek kell lenni, mint a terroristákSokkal nagyobb támadást terveztek a párizsi terroristákRovatok: KülföldTelepülés: NémetországCímkék: külföld, Németország, terrortámadás, terrorfenyegetettség, rendőrségForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »